Η εμπειρία αντίδοτο της πίεσης

Δεν υπήρξε ποτέ ξανά ένας αγώνας όπου τα τρία πιθανά αποτελέσματα θα καθόριζαν τρεις διαφορετικές θέσεις του ΑΠΟΕΛ στην τελική βαθμολογία. Αυτό και μόνο δημιουργεί πίεση στους παίκτες μας αφού ξέρουν ότι αν δεν κερδίσουμε μπορεί να βρεθούμε ακόμα και στην 3η θέση. Πίεση όμως έχουν και οι αντίπαλοι ποδοσφαιριστές και ελπίζουμε μεγαλύτερη αφού βλέπουν τον τίτλο να τους γλιστρά λόγω της αγωνιστικής τους ανεπάρκειας σε αγώνες που δεν είναι φιλικά. Η εμπειρία θα παίξει καταλυτικό ρόλο στο ποιος θα προετοιμαστεί καλύτερα και κυρίως στο ποιος θα μπορέσει να ανταποκριθεί καλύτερα κατά τη διάρκεια του 90λέπτου. Οι παίκτες μας έχουν πολλές παραστάσεις από αγώνες όπου κρίθηκαν ως καθοριστικοί και ένα από τα ζητούμενα είναι να τους βγει και αυτή η παράμετρος στον αυριανό αγώνα.

Οι Πάρντο, Ολιβέιρα, Μοράις, Μαντούκα και Χαραλαμπίδης είναι οι πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις παικτών που ξέρουν τι σημαίνει να αγωνίζεσαι κάτω από αφόρητη πίεση και να μπορείς να ανταπεξέλθεις. Ανεξαρτήτως του ποιοι θα βρεθούν στο αρχικό σχήμα είναι σημαντικό ακόμα και πριν το αγώνα οι συγκεκριμένοι παίκτες να «μπολιάσουν» και τους υπόλοιπους με τη δική τους προσέγγιση και φιλοσοφία.

Η ψυχολογία των παικτών θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα και είναι για αυτό που πρέπει να παρουσιαστούν πιο έτοιμοι και σε αυτό. Σωστή προετοιμασία σημαίνει ικανότητα να αντιδράσουν σωστά και αν ακόμα ο αγώνας δεν εξελίσσεται όπως θα ήθελαν.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!