Η ενίσχυση απαιτεί ουσιαστικές δαπάνες

Μέχρι σήμερα η διοίκηση Ερωτοκρίτου βοηθούμενη και από τον Γιοβάνοβιτς κατάφερε να φέρει εις πέρας ένα μοντέλο οικονομικής διαχείρισης όπου το σλόγκαν «σωστά οικονομικά πλαίσια» μπόρεσε να συνδυαστεί με τις σπουδαιότερες επιτυχίες μας. Η σωστή οικονομική διαχείριση μπορεί να χαρακτηριστεί ως σχετική αλλά και υποκειμενική αφού όπως τονίζεται και σε σχετικό άρθρο στη στήλη Αδιάκριτος, ο ελλειμματικός προϋπολογισμός είναι το βασικότερο χαρακτηριστικό όλων των διοικήσεων. Αυτό το καλοκαίρι και έχοντας ως δεδομένα τα έσοδα από το champions league, τα δέκα συμβόλαια που λήγουν, παίκτες που έχουν συμβόλαιο αλλά τυπική παρουσία αλλά και το ψηλό μέσο όρο ηλικίας, όλα συνηγορούν ότι οι αλλαγές στο ρόστερ θα είναι ουσιαστικές.

Από τη στιγμή που οι προσθήκες στις δυο τελευταίες μεταγραφικές περιόδους δεν ήταν για διάφορους λόγους οι καλύτερες δυνατές, τα περιθώρια λανθασμένων επιλογών είναι περιορισμένα. Διοίκηση και τεχνική ηγεσία καλούνται έγκαιρα να συμφωνήσουν και κυριότερα να υλοποιήσουν το πλάνο ενίσχυσης που θα επιτρέψει στο ΑΠΟΕΛ (σε αντίθεση με φέτος) να διεκδικήσει του χρόνου μέχρι τέλους το πρωτάθλημα.

Οι διάφορες δηλώσεις-διαψεύσεις για θέματα προγραμματισμού και η παραπομπές προς την επίσημη ιστοσελίδα είναι φυσιολογικές αλλά δεν μπορούν να καθησυχάσουν κανένα. Ο Ερωτοκρίτου και οι συνεργάτες του θα πρέπει πλέον να δείξουν σε όλους μας ότι μπορούν να επαναφέρουν το ΑΠΟΕΛ σε τροχιά επιτυχιών έχοντας σαν μεγαλύτερο όπλο τα φετινά έσοδα από το champions league.

Κανένας δε θέλει αλόγιστες σπατάλες αλλά απαίτηση όλων είναι η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας, έστω και αν το ποδοσφαιρικό παράρτημα του ΑΚΕΛ χρηματοδοτείται έμμεσα και άμεσα από την κυβέρνηση. Η περίπτωση Τρισκόφσκι είναι υπαρκτή και καλούμαστε να πάρουμε τη σχετική απόφαση έγκαιρα και προτού ξυπνήσει η Ανόρθωση.

Μείωσε σε 2-1 η Έθα
Σε ένα συγκλονιστικό αγώνα που κρίθηκε στη τελευταία επίθεση η καλαθοσφαιρική μας ομάδα έχασε από την Έθα στο Λευκόθεο με 86-87. Η σειρά των αγώνων βρίσκεται πλέον στο 2-1 και η ευκαιρία να περάσουμε στον τελικό παίρνει αναβολή. Θα χρειαστεί προσοχή πάντως αφού ο αντίπαλος δεν μπορεί να υποτιμηθεί.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!