Η ιστορία επαναλαμβάνεται

Οι εκκρεμότητες παραμένουν ενώ  ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας, γεγονός που άρχισε να δημιουργεί νευρικότητα στους ανυπόμονους οπαδούς μας. Ο ΑΠΟΕΛ μετά την απόκτηση του Εφραίμ ψάχνει για τους παίκτες που θα δώσουν ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα έτσι ώστε να γίνει εφικτή η πρόκριση σε ομίλους. Η περίπτωση του Καρλάο βρίσκεται εδώ και μέρες στην επικαιρότητα αλλά και στην ατζέντα των διοικούντων αφού οι υπεύθυνοι προγραμματισμού τον θεωρούν ιδανική λύση στην άμυνα. Η περίπτωση του Βραζιλιάνου αμυντικού είναι άξια αναφοράς αφού εκτός των άλλων παραμέτρων επιβεβαιώνει ότι οι καλοί παίκτες δεν βιάζονται να δεσμευτούν. Ο 28χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός μετά από 5 χρόνια στη Γαλλία και μια πολύ καλή περσινή χρονιά θέλει να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή και η καθυστέρηση που παρατηρείται έχει εξήγηση.

Ο ΑΠΟΕΛ κατάθεσε στον μάνατζερ του εδώ και μέρες μια πολύ καλή πρόταση αλλά η πλευρά του παίκτη καθυστερεί σε μια προσπάθεια να κερδίσει χρόνο προκειμένου να αξιολογήσει εναλλακτικές επιλογές. Αυτό δεν πρέπει να ξενίζει κανέναν αφού πρόκειται για μια πρακτική που ακολουθούν οι περισσότεροι παίκτες που μένουν ελεύθεροι. Όπως φάνηκε και στην περίπτωση του Σακχά που ήταν ακόμα πιο δύσκολη ούτε το κίνητρο της πιθανής συμμετοχής στους ομίλους του Champions League δεν είναι αρκετό για κάποιους παίκτες.

Το γεγονός ότι η Κύπρος θεωρείται από παίκτες και μάνατζερ ως μη επιθυμητός προορισμός εκτός και αν είναι μεγάλο δέλεαρ τα λεφτά είναι κάτι που επιβεβαιώνεται και στην μεταγραφική περίοδο που διανύουμε.

Γίνεται λοιπόν αντιληπτό ότι οι ποιοτικές μεταγραφές θα κλείσουν όταν και αν πειστεί ο κάθε Καρλάο. Σε κάθε περίπτωση οι υπεύθυνοι από πλευράς ΑΠΟΕΛ οφείλουν να έχουν πραγματικές εναλλακτικές επιλογές για να μην βρεθούμε σε αδιέξοδο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!