Ακαδημίες: εμπιστοσύνη σε πρώην ποδοσφαιριστές

Ένας από τους στόχους της διοίκησης Πετρίδη ήταν η ριζική αναδιάρθρωση των ακαδημιών αφού ο μεχρι πρότινος τρόπος λειτουργίας κρίθηκε ως προβληματικός. Μεσα απο μια σειρά προσλήψεων και μελέτης ως προς των τροπο που είναι δομημένες οι πετυχημένες ακαδημίες στο εξωτερικό, προέκυψε και το σχετικο οργανόγραμμα της Ακαδημίας ΑΠΟΕΛ.

Μέσα από τη στελέχωση της Ακαδημίας επιβεβαιώνεται η πρόθεση της διοίκησης να δώσει σε πρώην ποδοσφαιριστές μας τη δυνατότητα να συνεχισουν να προσφέρουν από το  πόστο του προπονητή. Ο Σταύρος Γεωργίου κρίθηκε ο καταλληλότερος για να αναλάβει το δύσκολο έργο του προπονητη της U21 ενω μετά από ενα χρόνο ο Πουρσαιτίδης επιστρέφει στην ομαδα από το πόστο του προπονητή της U12 και elite. Ο Κώστας Φασουλιώτης θα εκτελεί χρέη σκαουτερ ενω ο Στέλιος Οκκαρίδης θα ειναι ο προπονητής της U16. Τέλος ο Άντρος Πετρίδης επιστρέφει μετά 14 χρόνια στον Αρχάγγελο σαν προπονητής τερματοφυλάκων.

Δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε την απουσία του Χρύση Μιχαήλ από το οργανόγραμμα αφού πρόκειται για έναν προπονητή που αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις στη μεχρι στιγμής πορεία του ως προπονητής τόσο στις ακαδημίες του οσο και στην κρατική.

Το ζητούμενο για την Ακαδημία γενικότερα και καθένα από τους συντελεστές της ξεχωριστά είναι το συντομότερο δυνατο να παραχθεί έργο. Αυτο σημαίνει να προωθηθούν παίκτες στην πρωτη ομαδα οι οποίο θα μπορέσουν πραγματικά να βοηθήσουν τον ΑΠΟΕΛ. Πέραν τούτου σημαντικό στόχος είναι και η αξιοκρατία σε ολα τα επίπεδα αφού εδώ και χρόνια επικρατεί η εντύπωση ανάμεσα σε πολλούς οτι στην ακαδημία μας κυριαρχεί η κουμπαροκρατια και το μέσο.

Σταύρος Γεωργίου U21

Σάββας Πουρσαϊτίδης U12 και elite

Στέλιος Οκκαρίδης U16

Κώστας Φασουλιώτης – Σκαουτερ

Το οργανόγραμμα της Ακαδημίας ΑΠΟΕΛ

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!