Η ιστορία ξεδιπλώνεται

Λίγες μόνο μέρες έχουν περάσει από την έναρξη του μεγαλύτερου οπαδικού επιχειρήματος που έγινε ποτέ και τα αποτελέσματα είναι εξωπραγματικά. Υποσχεθήκαμε στον ΑΠΟΕΛ μας να του κάνουμε στα γενέθλια του φέτος ένα δώρο που πραγματικά του αξίζει. Ένα δώρο που να αντικατοπτρίζει την δόξα και την περηφάνια που μας χάρισε όλα αυτά τα χρόνια. Ένα δώρο που να προβάλει τις ολόχρυσες σελίδες και τις μοναδικές εμπειρίες και επιτυχίες του Θρύλου μας. Θα θέλαμε να μοιραστούμε πιο κάτω κάποια από τα κειμήλια που οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ ξεκίνησαν να στέλλουν και πραγματικά μας έχουν κάνει να ανατριχιάζουμε με την ιδέα  για το πόσο βαθιά και ιστορικά μπορεί αυτό το ΑΠΟΕΛίστικο επιχείρημα να φτάσει.

Ευχαριστούμε όλους τους αδερφούς ΑΠΟΕΛίστες που έχουν ανταποκριθεί μέχρι στιγμής και  έστειλαν  να γραφεί η δική τους σελίδα στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ μας. Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η προσπάθεια όχι μόνο θα συνεχιστεί, αλλά δεν θα σταματήσει ποτέ. Ανατρέξτε λοιπόν στα συρτάρια σας και στείλτε μας φωτογραφίες από τα δικά σας  ιστορικά αντικείμενα.

Πιο κάτω είναι ένα μοναδικό κειμήλιο που αξίζει να διαβάσετε.

Το πρόγραμμα αγώνα μεταξύ Charlton Athletic vs APOEL (Nicosia). Ο αγώνας έγινε την 1 Μαΐου 1967. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έστειλε ο αδερφός Νικόλας Κτενάς και τον ευχαριστούμε πολύ. Δείτε όλες τις σελίδες του ιστορικού αυτού ντοκουμέντου εδώ.

Ευχαριστούμε επίσης όλους τους φίλους που μας έστειλαν εισιτήρια ευρωπαϊκών αγώνων τις ομάδας μας,. Έχουν όλα πάρει σειρά και θα καταχωρηθούν στην σελίδα μας στο Facebook.

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε μερικές από τις φωτογραφίες που μας έχουν σταλεί και φανερώνουν την αγάπη των οπαδών μας σε οτιδήποτε έχει σχέση με τον ΑΠΟΕΛ.

Εξώφυλλο της Abola την επομένη του αγώνα της Πόρτο με τον ΑΠΟΕΛ που μας έστειλε ο Νίκος Νικολάου

Εισιτήριο του αγώνα με την ΑΕΚ Αθηνών το 2002 στην Νέα Φιλαδέλφεια από τον Μιλτιάδη Κακουλή

Εισιτήριο του αγώνα με την Birkirkara το 2005 στη Μάλτα από τον Αντρέα Νικολάου

Τα πρώτα εισιτήρια αγώνων του ΑΠΟΕΛ στο Champions League που μας έστειλε ο Λευτέρης Μενοίκου

Εξώφυλλο της Αθλητικής 24 Δεκεμβρίου του 1973 όταν ο ΑΠΟΕΛ αγωνιζόταν στην Α’ Εθνική κατηγορία. Το απόκομμα σταλθεί από την Βασίλη.

Δείτε όλες τις χρυσές σελίδες της ιστορίας του ΑΠΟΕΛ στο www.facebook.com./apoel.net ή καταχωρήστε την δική σας σελίδα στην ιστορία στέλνοντας τις φωτογραφίες σας στο www.apoel.net/timeline

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!