Η λύση στο μεσοεπιθετικό πρόβλημα

Η επιστροφή του Ντε Βινσέτι στο αρχικό σχήμα θα είναι η ουσιαστικότερη κίνηση από πλευράς Δώνη στην προσπάθεια του να ξεμπολοκάρει την ομάδα μας η οποία παρουσιάζει φοβερή δυσκολία στη δημιουργία αλλά και στην ολοκλήρωση ευκαιριών. Το ότι στους δυο τελευταίους αγώνες πετύχαμε ένα γκολ και αυτό με πάσα από αμυντικό της Ανόρθωσης είναι αντιπροσωπευτικό της εικόνας που βγάζει ο ΑΠΟΕΛ. Εναντίον της Αελ που φημίζεται για την ικανότητα των αμυντικών της στις προσωπικές μονομαχίες ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να αντιπαραβάλει την δημιουργικότητα συγκεκριμένων παικτών έτσι ώστε να δημιουργήσει φάσεις και κυρίως να είναι αποτελεσματικός.

Σε έναν αγώνα όπου στο πίσω μέρος του μυαλού κάποιων είναι και η ανάγκη για νίκη με περισσότερα από ένα γκολ, το ζητούμενο είναι να στείλουμε την μπάλα στα δίκτυα και για να γίνει αυτό θα πρέπει να επιβάλουμε το ρυθμό μας από την αρχή του αγώνα.

Το 4-4-2 προβλέπει ουσιαστικές βοήθειες από τα δυο άκρα αφού μόνο έτσι θα μπορέσουμε να διασπάσουμε την αντίπαλη άμυνα. Αυτή είναι παράλληλα και η πιο μεγάλη πρόκληση αφού οι ακραίοι αμυντικοί της Αελ είναι παίκτες κλάσης. Με την ομάδα του Πέτεφ να δείχνει ευάλωτη στους τελευταίους αγώνες στο κέντρο της άμυνας, οι Μαντούκα και Ντε Βινσέτι πρέπει να επιστρατεύσουν όλες τους τις ικανότητες προκειμένου να εκμεταλλευτούν τα οποιαδήποτε κενά.

Από τη στιγμή που δεν θα έχουμε στην εντεκάδα τον παίκτη που μπορεί να κάνει την παραμικρή ευκαιρία γκολ, θα πρέπει οι περιφερειακοί επιθετικοί να έχουν καθαρό μυαλό και καλή ψυχολογία. Μόνο έτσι θα είμαστε αποτελεσματικοί αφού στο τέλος της ημέρας το μόνο που μετρά είναι το αποτέλεσμα.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!