Η μάχη των Νούνο και Λάνιγκ

Το ζητούμενο στον αγώνα με τον Απόλλωνα είναι η 4η συνεχόμενη νίκη που θα μας φέρει και στην κορυφή της βαθμολογίας. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να κάνουμε ένα ολοκληρωμένο και σωστό παιχνίδι από πλευράς τακτικής με την μάχη στο χώρο του κέντρου να θεωρείται καθοριστική. Είναι εκεί όπου ο ρόλο δύο συγκεκριμένων παικτών θα είναι καθοριστικός στην προσπάθεια να αναχαιτιστούν οι επιθετικές προσπάθειες του Απόλλωνα και να μπορέσουμε να αναπτυχθούμε σωστά. Στο 4-2-3-1 του Φινκ ο ρόλος και η απόδοση των Μοράις και Λάνιγκ είναι σημαντικός αφού πρόκειται για τους δυο παίκτες που πρέπει να ελέγξουν το ρυθμό του αγώνα και να έχουν ουσιαστική συνεισφορά τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό κομμάτι.

Η ομάδα γενικότερα δείχνει με την πάροδο του χρόνου να αφομοιώνει τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει ο Φινκ αλλά είναι κοινή διαπίστωση ότι υπάρχουν ακόμα περιθώρια βελτίωσης. Μπορεί για παράδειγμα να διατηρήσαμε το μηδέν παθητικό σε στους τελευταίους αγώνες αλλά είναι γεγονός ότι οι αντίπαλοι δημιουργούν ευκαιρίες.

Οι συχνές προωθήσεις του Λάνιγκ και η δυσκολία του Μοράις να καλύψει μόνος του τον κεντρικό άξονα όταν αμυνόμαστε δίνει την ευκαιρία στους αντιπάλους να φτάνουν με προϋποθέσεις στην περιοχή μας και να δημιουργούν ευκαιρίες. Είναι για αυτό που στον αγώνα με τη Δόξα είδαμε τον Πάρντο να έχει ουσιαστική συμβολή στο να διατηρηθεί το μηδέν παθητικό.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!