Τα tips του Πάρντο

Στον Απόλλωνα νιώθουν άβολα με τη διαιτητική εύνοια που έχουν και θέλουν να λειτουργήσουν προληπτικά ενόψει του μεταξύ μας αγώνα. Τα όσα ακούσαμε χτες δεν μας ξενίζουν και ούτε πρέπει να μας αποπροσανατολίσουν. Η συνταγή για τη νίκη σε τέτοιους αγώνες είναι γνωστή και την έχει υπενθυμίσει ο Πάρντο στις τελευταίες δηλώσεις του όταν έκανε αναφορά σε αυτοπεποίθηση, σοβαρότητα και πάθος. Το ζητούμενο για τους παίκτες μας το Σάββατο είναι να βγάλουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο αυτά τα στοιχεία και αν τα καταφέρουν οι πιθανότητες να επιστρέψουν στην κορυφή θα αυξηθούν κατακόρυφα. Η κατάλληλη ψυχολογία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα. Ο Φινκ έχει διαγνώσει από την πρώτη στιγμή που ήρθε στον ΑΠΟΕΛ πρόβλημα στον συγκεκριμένο τομέα και δούλεψε αρκετά για τη βελτίωση του.

Οι τρεις σερί νίκες έχουν βοηθήσει ενώ υπάρχουν και άλλα γεγονότα που δείχνουν ότι οι παίκτες νιώθουν καλύτερα και διασκεδάζουν αυτό που κάνουν. Κατάλληλη ψυχολογία σημαίνει να μπορέσουν οι παίκτες μας να αντιδράσουν σωστά έστω και αν ο αγώνας δεν εξελίσσεται όπως θα ήθελαν. Στο σενάριο όπου ο αντίπαλος μας προηγηθεί νωρίς στο σκορ για παράδειγμα δεν θα πρέπει να απογοητευτούν και να τους κυριεύσει το άγχος.

Το -3 και το ενδεχόμενο να αυξηθεί η διαφορά δικαιολογημένα δημιουργεί άγχος αλλά οι παίκτες μας έχουν την εμπειρία να διαχειριστούν αποτελεσματικά την πίεση. Το Σάββατο θα έχουν την καλύτερη ευκαιρία να το αποδείξουν.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!