Η μεγάλη εικόνα προκαλεί ανησυχία

Όποιος ισχυριστεί ότι η ήττα από τον Ερμή αποτελεί έκπληξη θα είναι ψεύτης. Είναι αλήθεια ότι ξέραμε πως ο αγώνας θα ήταν εξαιρετικά δύσκολος και οι συνειδητοποιημένοι είχαν αναγνωρίσει ότι το ενδεχόμενο της ήττας ήταν μεγάλο. Το είχαν πράξει όχι μόνοι γιατί οι απουσίες ήταν πιο πολλές από ποτέ αλλά και γιατί η ομάδα μας εδώ και καιρό δείχνει τρομερή δυσκολία να κάνει ακόμα και τα πιο απλά. Όσο έρχονταν οι νίκες τα προβλήματα επισκιάζονταν αλλά τα αποτελέσματα και η απόδοση των τελευταίων δυο αγώνων τα γιγάντωσαν.

  Η ομάδα μας εδώ και καιρό δείχνει ανήμπορη να βελτιωθεί σε βασικά αγωνιστικά θέματα που σχετίζονται με την παραγωγικότητα της. Όσο μπορούσε να αμυνθεί σωστά και να εκμεταλλεύεται τις εκλάμψεις 1-2 παικτών έρχονταν οι νίκες. Με την Αεκ αλλά και τον Ερμή όμως είδαμε μια χάρτινη άμυνα που απλά κατέρρευσε. Ο μέτριος Ερμής πήρε μια κυριολεκτικά ανέλπιστη νίκη εκμεταλλευόμενος την ολιγωρία του έδειξε η αμυντική μας γραμμή σε δυο φάσεις.

Η μεγάλη εικόνα είναι ξεκάθαρη και είναι αυτή που θέλει την ομάδα μας να ταλανίζεται από προβλήματα που δεν τις επιτρέπουν να έχει την πορεία και απόδοση που θα έπρεπε. Πρόκειται για προβλήματα που αντανακλούν αρνητικά στην τεχνική ηγεσία πρωτίστως αλλά και στη διοίκηση η οποία βλέπει εδώ και καιρό κάποια πράγματα όπως αυτό του προπονητή φυσική κατάστασης  και των πολλών τραυματισμών αλλά δεν παίρνει ουσιαστικές αποφάσεις.

Η ομάδα μας αδυνατεί να βελτιωθεί και οι υπεύθυνοι το γνωρίζουν πολύ καλά. Η δικαιολογία του Champions League δεν υφίσταται και τα αποτελέσματα που ακολούθησαν με το που τέλειωσαν οι υποχρεώσεις σε αυτό είναι ανησυχητικά.

Υπάρχει θέμα επίσης και μάλιστα στο σοβαρό με το θέμα στελέχωσης του ρόστερ αφού ο Δώνης δεν μπορεί και ούτε πρέπει να σηκώσει το βάρος της ευθύνης των επιλογών ενώ ολόκληρος ο μηχανισμός κρίνεται ως προβληματικός.

Ο Δώνης στις χτεσινές δηλώσεις του επέλεξε να υποβαθμίσει την ήττα και όλα τα πιο πάνω μιλώντας για ένα πετυχημένο 2014. Αν όμως δεν κάτσει με τη διοίκηση αλλά και με τους συνεργάτες του να διορθώσει τα στραβά η κατάσταση μάλλον θα χειροτερέψει

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!