Η περήφανη «Γαλάζοκίτρνη Μπάντα»

Όταν υπάρχει όραμα, τα πράγματα γίνονται πολύ πιο εύκολα. Αυτό αποδεικνύεται περίτρανα στην περίπτωση της «Γαλαζοκίτρινης Μπάντας» η οποία σε ελάχιστο χρονικό διάστημα κατάφερε να προσελκύσει πολλούς ΑΠΟΕΛίστες φίλους της μουσικής που μπόρεσαν να δημιουργήσουν ένα πολύ δυνατό κορμό, έτσι ώστε η πολύ όμορφη ιδέα μιας ΑΠΟΕΛίστικης μπάντας να ξεκινήσει. Η  «Γαλαζοκίτρινη Μπάντα» έχει στην διάθεσή της τα δικά της μουσικά όργανα και έχει ξεκινήσει τις εβδομαδιαίες πρόβες κάτω από την επαγγελματική επίβλεψη και καθοδήγηση του Μαέστρου Γιάννη Χατζηλοϊζου. Η Μπάντα αποτελείτε από άντρες και γυναίκες ηλικίας 15-35 χρονών και αριθμεί αυτή την στιγμή γύρω στα 20 άτομα.

Η προσπάθεια είναι να προσελκύσουμε όσο το δυνατόν ακόμα περισσότερους φίλους της ομάδας μας που θα τους ενδιέφερε να αποτελέσουν μέλη της Μπαντας και έχουν κάποια προηγούμενη μουσική παιδεία.  Γίνονται δεκτά αγόρια και κορίτσια ηλικίας 15 ετών και άνω και δεν υπάρχει οποιαδήποτε οικονομική επιβάρυνση για τα μαθήματα ή τα μουσικά όργανα.

Για τον σκοπό αυτό η οργανωτική επιτροπή της Γαλαζοκίτρινης Μπάντας ήθελε να ενημερώσει όλους όσους ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με κάποιο πνευστό η κρουστό όργανο να επικοινωνήσουν στο [email protected]

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!