Η πιο καλή αφορμή

Είναι με χαρά που βλέπουμε να συμβαίνουν κάποια πράγματα που θα βοηθήσουν σε τεράστιο βαθμό να χτίσουμε σωστά και έγκαιρα το ΑΠΟΕΛ της νέας χρονιάς. Ένα ΑΠΟΕΛ που φάνηκε και φέτος έχει ανάγκη παίκτες που να αναγνωρίζουν το βάρος της φανέλας που φορούν και να μην λειτουργούν ως μισθοφόροι τύπου Πάολο Κόστα και Παρασκευά Χρίστου. Ο τελευταίος παρασυρόμενος από τον κουμουνιστή πατέρα του και τον μάνατζερ του έκρινε σκόπιμο να καταθέσει προσφυγή εναντίον της ομάδας μας αξιώνοντας ένα ποσό που ανέρχεται στις 12 χιλιάδες ευρώ. Το ποσό αυτό αφορά ουσιαστικό το μισθό Μαρτίου και η αξίωση αυτή αποτελεί την αφορμή αφού διαμέσου αυτής ο ποδοσφαιριστής και η πλευρά του επιχειρεί να μείνει ελεύθερος για να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της αρεσκείας του.

Ο Χρίστου που στο λίγο χρόνο που αγωνίστηκε φέτος και έδειξε ότι δεν άξιζε περισσότερες ευκαιρίες αλλά και τα λεφτά που δαπανήθηκαν για την απόκτηση του, λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο. Η προσπάθεια του να μείνει ελεύθερος δεν είναι καθόλου εύκολη και αν ακόμα γίνει κάτι τέτοιο θα προκύψει μέσα από μια ψυχοφθόρα και μεγάλη χρονική περίοδο για τον ίδιο.

Ήδη το επίσημο ΑΠΟΕΛ με τα όσα υποστηρίζει κάνει ξεκάθαρες τις προθέσεις του και πολύ σύντομα οι αντιπρόσωποι του θα αντιληφθούν σε τι διαδικασία έβαλαν τον παίκτη. Το σίγουρο είναι ότι ο Σκεύος Χρίστου είναι ανεπιθύμητος στον κόσμο που είδε με απογοήτευση και θυμό έναν παίκτη του πάγκου να επιχειρεί να χαλάσει το καλό κλίμα που με κόπο και μόχθο διατηρούν τεχνική ηγεσία και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές.

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Λευκόθεο
Όσοι τυχεροί βρεθούν απόψε στο Λευκοθέο αναμένεται να ζήσουν την μοναδική ατμόσφαιρα που μόνον οι Πορτοκαλί ξέρουν να δημιουργούν. Στο γήπεδο-κόλαση η ομάδα μας θα επιχειρήσει τη δεύτερη νίκη επί του Κεραυνού που αν έρθει θα μας κάνει το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση και του πρωταθλήματος στην καλαθόσφαιρα. Για να γίνει αυτό θα χρειαστεί και από πλευράς παικτών ψυχραιμία και πολύ καλή απόδοση αφού ο Κεραυνός παραμένει σοβαρός και υπολογίσιμος αντίπαλος.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!