Η πιο καλή ευκαιρία

Έγινε και γίνεται πολύς λόγος για την ανικανότητα της ομάδας μας να κερδίσει εκτός έδρας αγώνες οι οποίοι στην πλειονότητα τους ήταν με ομάδες που θεωρούνται υποδυέστερες της δικής μας. Η φτωχή βαθμολογική συγκομιδή στους αγώνες αυτούς έφερε την ομάδα μας σε ρόλο κυνηγού των δυο πρωτοπόρων και παράλληλα δημιουργεί κατά καιρούς έντονους προβληματισμούς. Ποιος μπορεί να ξεχάσει για παράδειγμα το ξέπεσμα ακόμα και αυτού του Γιοβάνοβιτς μετά τον αγώνα με την ΑΠΕΠ;

Την Κυριακή στον πρώτο αγώνα του 2009 έχουμε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να κάνουμε μια νέα αρχή. Έχοντας απέναντι μας μια ομάδα που διαχρονικά και λόγω κόμπλεξ ζει για να στερεί νίκες έχουμε καθήκον να παρουσιάσουμε το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο. Νίκη ίσως φέρει ανακατατάξεις στη βαθμολογία ενώ το σίγουρο είναι ότι η ομάδα θα στείλει μήνυμα αποφασιστικότητας ενόψει των ακόμα πιο δύσκολων αγώνων που έρχονται.

Η προσθήκη του Πάουλο Κόστα στο ρόστερ της ομάδας δίνει ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα στη μεσαία γραμμή καθώς και έναν παίκτη που μπορεί να οργανώσει σωστά την ομάδα. Παρόλο που ο Πορτογάλος δεν υπολογίζεται για το αρχικό πλάνο θα είναι στην αποστολή και ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής, αναλόγως και των αναγκών που θα παρουσιαστούν.

Για μια ακόμα αγωνιστική ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει τους Κοσόφσκι και Σεγκιρί. Ο πρώτος δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος να μπει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων ενώ για τον Σεγκιρί τα δεδομένα είναι λίγο πολύ γνωστά. Ουσιαστικά ακολουθεί πλάνο για να είναι πανέτοιμος στα play offs.

Και τυπικά ο Μοραίς
H κάθοδος στην Κύπρο του μάνατζερ του Νούνο Μοραίς έκλεισε χτες και τυπικά το θέμα ανανέωσης του παίκτη, αφού όπως ανακοινώθηκε και επίσημα θα φορεί τα γαλαζοκίτρινα για τα επόμενα τρία χρόνια. Η προσοχή της τεχνικής ηγεσίας επικεντρώνεται πλέον στην απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!