Η πιο σπουδαία στιγμή

Όταν κάποτε τελειώσει το οδοιπορικό της σπουδαιότερης πορείας που είχε κυπριακή ομάδα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση θα έχουμε να θυμόμαστε πολλά. Το highlight όλων θα είναι οι αγώνες με την Λυών. Ο ΑΠΟΕΛ μέσα από μια επική πορεία αγωνίζεται σήμερα για τη φάση των 16 του Champions League μαζί με τα μεγαθήρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Οι απανταχού οπαδοί μας εδώ και μέρες ζουν και αναπνέουν για τον συγκεκριμένο αγώνα ενώ 4500 από αυτούς έχουν κάνει ανάστατη την Λυών. Η ποδοσφαιρική λογική καθιστά τη Γαλλική ομάδα το απόλυτο φαβορί και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν. Αυτό που τρέμουν όμως κάποιοι με πρώτο και καλύτερο τον προπονητή της Λυών είναι ότι ο Γιοβάνοβιτς και οι παίκτες του έχουν επανειλημμένα ανατρέψει κάθε ποδοσφαιρική λογική. Είναι για αυτό που στο Σαχτάρ και το Πόρτο παρακολουθούν τη συνέχεια του θεσμού από τα σπίτια τους..

Ο βαθμός δυσκολίας του σημερινού αγώνα είναι το ίδιο δύσκολος με τους προηγούμενους και η ομάδα μας θα επιχειρήσει και πάλι παίζοντας έξυπνα και μελετημένα να βραχυκυκλώσει τη μεσοεπιθετική γραμμή της Λυών. Εκεί είναι  και το μεγάλο στοίχημα αφού η γραμμή πυρός των Γάλλων με τους Γκομίς και Λυσάντρο είναι το μεγάλο τους ατού.

Η απουσία του Ολιβεϊρα είναι σημαντική αλλά ο Κακά έχει εμπειρίες και ικανότητες για να ανταποκριθεί σε αυτό το επίπεδο και το ζητούμενο είναι να μπορέσει να συνεργαστεί σωστά με τον Ζορζ στο κέντρο της άμυνας.

Το ότι η ομάδα δεν μπόρεσε να προπονηθεί στο Ζερλάν είναι αρνητικό στοιχείο αλλά δεν είναι και το τέλος του κόσμου ενώ το κρύο αντέχεται αφού καθημερινά η θερμοκρασία ανεβαίνει. Πλέον όλοι μετρούν αντίστροφά αναμένοντας το δείκτη του ρολογιού να πάρει στις 9:45 το βράδυ για να δούμε και πάλι την μεγαλύτερη μας αγάπη στην κορυφαία σκηνή.

Επειδή οι ώρες είναι πολλές  δείτε το video της πορείας που μας έφερε σήμερα εδω.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!