Η πολυκοσμία θα φέρει αποχώρηση

Το πώς και γιατί ο ΑΠΟΕΛ κατέληξε να έχει στο ρόστερ του τέσσερις τερματοφύλακες με τους τρεις να καταλαμβάνουν θέση κοινοτικού είναι γνωστό και το ζητούμενο πλέον είναι πως βαδίσει η ομάδα στη συνέχεια. Μπόι Βάτερμαν, Τάσσος Κίσσας, Ζόρδι Κοδίνα και Ούρκο Πάρντο συνθέτουν την τετράδα με τους τελευταίους δυο όμως να μην μπορούν να βοηθήσουν αυτή τη στιγμή την ομάδα. Το δεδομένο είναι ότι η κατάσταση δεν θα παραμείνει ως έχει αφού θα υπάρξει κάποιους είδους αποχώρηση, προκειμένου να κερδιθεί και πάλι μια θέση κοινοτικού προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί περαιτέρω.

Το πλάνο είναι άμεσα συνδεδεμένο και την πορεία στην Ευρώπη αφού όσο και αν προχωράμε προς τη φάση των ομίλων η ανάγκη για μεταγραφική ενίσχυση θα μεγαλώνει. Θα υπάρχει επίσης και η οικονομική δυνατότητα για κάτι τέτοιο.

Το ερώτημα που θα πρέπει να απαντηθεί είναι αν θα προτιμηθεί στην παρούσα φάση η μη εγγραφή του Πάρντο στο ρόστερ μέχρι τον Ιανουάριο ή αν θα υπάρξει αποδέσμευση κάποιου παίκτη άμεσα. Η απόφαση ως ένα βαθμό θα εξαρτηθεί από την ημερομηνία επανόδου του Πάρντο και όχι μόνο. Ένα τραυματισμός για παράδειγμα είναι αρκετός για καταστεί αναγκαία η ενίσχυση σε κάποια θέση όπως για παράδειγμα στο αριστερό άκρο της άμυνας, οπότε η απόφαση είναι σύνθετη.

Σε κάθε περίπτωση αργά ή γρήγορα οι υπεύθυνοι θα πρέπει να πάρουν την απόφαση του ποιος θα αποζημιωθεί και θα αποχωρήσει.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!