Η σκέψη μας στην Αυστρία

Η μέρα όπου τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές θα αλλάξουν ταχύτητες και όχι μόνο στο κεφάλαιο προετοιμασίας έφτασε. Σήμερα αναχωρεί για την Αυστρία η πολυμελής αποστολή και πιο συγκεκριμένα για το Ομπερτραουν όπου θα χτιστεί το νέο ΑΠΟΕΛ του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Η ομάδα μας θα παραμείνει στο προπονητικό κέντρο μέχρι τις 2 Ιουλίου και στο διάστημα αυτό μεταξύ άλλων θα πραγματοποιηθούν 4 φιλικά. Πιο σημαντικά και με μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας θεωρούνται αυτά με τη Ρουμάνικη Κλουζ και τη Τσέχικη Σπάρτα Πράγας.  Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις εκτός των ημερών που είναι προγραμματισμένα τα φιλικά ενώ ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στη φυσική κατάσταση αλλά και το μοντάρισμα της ομάδας. Από τη στιγμή που μόνο δυο προσθήκες έχουν γίνει δεν τίθεται θέμα ομοιογένειας του συνόλου και η όποια περίοδος προσαρμογής αφορά αποκλειστικά τους Ατόρνο και Ολιβέιρα. Δυστυχώς οι άλλες δυο προσθήκες δεν έγινε εφικτό να ολοκληρωθούν παρά τις καθημερινές προσπάθειες των Κυριακίδη και Γιοβάνοβιτς. Παρά το ότι αμέσως μετά την προσθήκη του Ολιβέιρα η προσοχή στράφηκε στην απόκτηση αμυντικού μέσου εξακολουθεί να υπάρχει η ανάγκη και για απόκτηση ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού.

Με τα σημερινά δεδομένα και αν ακόμα αποκτηθεί ένας εκ των δυο στις αρχές της εβδομάδας δύσκολα θα μπορέσει να καλύψει το χαμένο έδαφος για να μπορεί να υπολογίζεται ενόψει του δεύτερου προκριματικού. Ουσιαστικά ο χρόνος πλέον λειτουργεί εις βάρος μας όσον αφορά τη διαθεσιμότητα των νέων προσθηκών σε σχέση με τους ευρωπαϊκούς αγώνες.

Δυο τυχεροί θα δουν ένα φιλικόΣε μια έξυπνη κίνηση προχώρησε η εταιρεία που ανακοίνωσε ότι δυο κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν τη δυνατότητα να μεταβούν στην Αυστρία για να παρακολουθήσουν το φιλικό της ομάδας μας με τη Σπάρτα Πράγας. Η σχετική κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 Ιουνίου και σε αυτή θα συμπεριληφθούν όλοι οι ενήλικοι κάτοχοι διαρκείας .

Οι ρυθμοί διάθεσης των διαρκείας δεν κινούνται με τους ίδιους ρυθμούς πλέον και κάποια κίνητρα όπως το συγκεκριμένο μπορεί να αποτελέσουν ένα επιπλέον κίνητρο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!