Η συνταγή Ιβάν θα φέρει την πρόκριση

Είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που κάποιοι φοβούνται τον πρώτο αγώνα του ΑΠΟΕΛ και φτιάχνουν στο μυαλό τους σενάρια τρόμου. Οι πολλές αποχωρήσεις βασικών παικτών και το άγνωστο όσον αφορά την ποιότητα των νέων μεταγραφών παίζουν καθοριστικό ρόλο στα πιο πάνω σενάρια. Θα τολμούσαμε επίσης να πούμε ότι αρχίζουμε τη φετινή χρονιά χορτασμένοι και αποπροσανατολισμένοι αλλά με αυτό θα ασχοληθούμε ξεχωριστά. Η τύχη μας επιφύλαξε και μια κλήρωση που θεωρείται δυσκολότερη από οποιαδήποτε άλλη είχαμε για πρώτο αγώνα σε προηγούμενες χρονιές. Η Σένιτσα είναι ανύπαρκτη στον ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χάρτη αλλά είναι καλύτερη ομάδα από την κάθε Σκεντερμπέου που είχαμε να αντιμετωπίσουμε τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό σε συνδυασμό με το ότι η ομάδα και κυρίως η αμυντική γραμμή του ΑΠΟΕΛ τώρα χτίζεται δημιουργούν μια ανησυχία.

Είναι προς το συμφέρον μας να πάμε κουμπωμένοι στον αγώνα της Πέμπτης αφού ο κίνδυνος της υποτίμησης και του εφησυχασμού είναι μεγαλύτερος. Η συνταγή Ιβάν προβλέπει σοβαρότητα και όχι μόνο. Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να χτίσει πάνω στα στοιχεία που το διαφοροποιούν από τους Σλοβάκους.

Η ποιότητα, η εμπειρία και η έδρα είναι τα τρία σημαντικότερα στοιχεία που μας καθιστούν στη θεωρεία και στις προβλέψεις ειδικών και μη ως το απόλυτο φαβορί. Τα στοιχεία αυτά θα πρέπει να τα δούμε στην πράξη το βράδυ της Πέμπτης στο πρώτο παιχνίδι της φετινής χρονιάς. Η τεχνική ηγεσία αναγνωρίζει ότι η ομάδα δεν βρίσκεται στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας ακόμα και για την εποχή αλλά και πάλι ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να φανεί αντάξιος των απαιτήσεων.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!