Η τελευταία μάχη

Αυτά είναι τα δεδομένα όσον αφορά την υπόθεση τίτλος στην καλαθόσφαιρα αφού απόψε η ομάδα μας δίνει τον τελευταίο αγώνα στην έδρα του Κεραυνού. Τα δεδομένα είναι γνωστά αφού οι δυο ομάδες διαφυλάσσοντας την έδρα τους πέτυχαν τις νίκες που μας έφεραν στο 2-2 και σε έναν αγώνα χωρίς αύριο. Ο νικητής ανακηρύσσεται πρωταθλητής και το ΑΠΟΕΛ καλείται να παρουσιαστεί έτοιμο για την τελευταία μάχη. Το ζητούμενο είναι αν μπορούμε να σπάσουμε την έδρα του Κεραυνού κάτι που στις μέχρι σήμερα αναμετρήσεις μας έδειξε να είναι εξαιρετικά δύσκολο. Ο Κυριάκος Γιαγκουλλής που γνωρίζει πολύ καλά τις δυνατότητες και τον τρόπο που σκέφτονται οι καλαθοσφαιριστές μας εστιάζει την αδυναμία να κερδίσουμε στον Στρόβολο στη ψυχολογία των καθαλοσφαιριστών μας. “Αν οι παίκτες μας πιστέψουν ότι μπορούν να κερδίσουν, θα τα καταφέρουν” είπε χαρακτηριστικά αμέσως μετά τη λήξη του τελευταίου αγώνα και αυτό ελπίζουμε όλοι μας ότι θα γίνει.

Στον Στρόβολο θα βρίσκονται μόνο ορισμένες δεκάδες από τους χιλιάδες οπαδούς μας που θα ήθελαν να βρεθούν στο πλευρό την ομάδα μας, αλλά αυτό δεν πρέπει να επηρεάσει αρνητικά. Απεναντίας όσοι τυχεροί βρεθούν στο γήπεδο θα φωνάζουν για χιλιάδες στην προσπάθεια τους να εμψυχώσουν τους καλαθοσφαιριστές μας.

>

Η θέληση, το καθαρό μυαλό και η καλή απόδοση θα κρίνει το φετινό πρωταθλητή. Μια ομάδα που βρισκόταν υπό διάλυση το καλοκαίρι είναι μια νίκη μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στον τελευταίο αυτό αγώνα οι πρωταγωνιστές καλούνται να απολαύσουν το παιχνίδι αφού ότι και αν γίνει έχουν δείξει ότι αξίζουν τα συγχαρητήρια και τη στήριξη μας.

Η έννοια όλων στον προγραμματισμό

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!