Θέλει να κρατήσουμε τα θετικά

Οι περισσότεροι έφυγαν και πάλι από το γήπεδο απογοητευμένοι αλλά ο Δώνης προσπάθησε να αναδείξει τα θετικά στοιχεία. Ο προπονητής μας έκανε αναφορά στη θετική ενέργεια του δευτέρου ημιχρόνου και την ανάγκη να παρουσιαστούν τα ίδια πράγματα και στους αγώνες πρωταθλήματος για να μπορέσουμε να το κατακτήσουμε. Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Νομίζω σε γενικές γραμμές έγινε μια καλή προσπάθεια, ειδικά στο δεύτερο μέρος. Χάσαμε χρόνο στο παιχνίδι μέχρι να βγάλουμε την ενέργεια που θέλαμε, να πιέσουμε καλύτερα και να κυκλοφορήσουμε την μπάλα καλύτερα, κάτι που κάναμε στο δεύτερο μέρος. Από την άλλη υπάρχει και η αξία του αντιπάλου. Είναι μια καλή ομάδα, με ποιότητα και δεν ήταν εύκολο το έργο μας. Μπορούμε να κρατήσουμε θετικά πράγματα από το δεύτερο μέρος και να διατηρήσουμε αυτή την ενέργεια στα παιχνίδια του πρωταθλήματος ώστε να παρουσιάσουμε καλύτερη εικόνα και να φτάσουμε στην κατάκτηση του τίτλου.

Αν η πρόκριση χάθηκε στην Γαλλία: Δεν μπορείς να γυρίζεις τον χρόνο πίσω, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να κοιτάς το παρόν… Είχαμε το σημερινό παιχνίδι. Σίγουρα εκείνη η εμφάνιση ήταν καλή και θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Σήμερα το παιχνίδι ήταν κλειστό, χωρίς φάσεις. Αλλά πρέπει να κοιτάμε την γενικότερη εικόνα. Στα τελευταία τρία ματς η ομάδα έκανε καλή προσπάθεια και έβγαλε καλή εικόνα. Αυτό το μάξιμουμ της απόδοσης πρέπει να το βελτιώσουμε στο πρωτάθλημα.

Για το πάθος των παικτών στο δεύτερο μέρος: Είναι κάτι που θέλει και ο κόσμος και εμείς οι προπονητές. Αυτή η ενέργεια και το πάθος… Παλέψαμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και η τελευταία φάση είναι πολύ μεγάλη για εμάς, αν η σέντρα του Νεκτάριου πήγαινε στο κεφάλι του Σέρινταν. Πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά, που ήταν περισσότερα. Να καταλάβουν και οι παίκτες ότι δεν έχουμε πολυτέλεια να ξεχωρίσουμε τίποτα.

 

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!