Θέλουμε δυο παικταράδες!

Με το που πλησίασε η 19η Ιουνίου και έγινε ξεκάθαρο ότι χάσαμε το σημαντικό deadline που αφορούσε την προσθήκη όλων των νέων ποδοσφαιριστών πριν την αναχώρηση για την Αυστρία, αρχίσαμε να διαβάζουμε κάποια ενδιαφέροντα πράγματα. Ξαφνικά κάποιοι άρχισαν να κάνουν ιδιαίτερη αναφορά στο ήδη γεμάτο και ισορροπημένο ρόστερ της ομάδας μας και πως Γιοβάνοβιτς και διοίκηση σε αντίθεση με τον κόσμο δεν αγχώνονται. Οι υπερβολές έφτασαν μέχρι το σημείο του να εκτιμούν ότι το υφιστάμενο ρόστερ μπορεί να μας οδηγήσει στους ομίλους του Europa League. Η δική μας προσέγγιση σήμερα είναι λίγο διαφορετική και είναι η εξής: ο ΑΠΟΕΛ μέχρι στιγμής σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ενισχυμένος σε σχέση με την περσινή χρονιά. Σίγουρα ένας καλός δικηγόρος μπορεί να ισχυριστεί το αντίθετό προκειμένου να πείσει αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Οι προσθαφαιρέσεις που έγιναν μέχρι στιγμής στο ρόστερ δεν μπορούν να θεωρηθούν τέτοιες που να καθιστούν την ομάδα μας ισχυρότερη όσο καλοί ποδοσφαιριστές και αν νομίζουμε ότι είναι οι Ατόρνο και Ολιβέρια.

Είναι για αυτό που η ανάγκη μας δεν είναι η απλή προσθήκη δυο ακόμα ποδοσφαιριστών αλλά κάποιων που να μπορούν άμεσα και πειστικά να μπουν μέσα στην ομάδα και να εκτοπίσουν κάποιους άλλους. Στην απλή γλώσσα του οπαδού χρειαζόμαστε παικταράδες που θα μπορούν να θεωρηθούν οι στυλλοβάτες της μεσοαμυντικής γραμμής.

Αναπόφευκτα μπαίνει και η παράμετρος της έγκαιρης ενσωμάτωσης τους έτσι ώστε να βοηθήσουν σε ουσιαστικό βαθμό την ομάδα στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Μπορεί να μην τους χρειαζόμαστε στους αγώνες με τους Αλβανούς αλλά σίγουρα θα καλό να τους είχαμε στον τρίτο προκριματικό.

Οι προσπάθειες των Κυριακίδη και Γιοβάνοβιτς μέχρι στιγμής δεν έφεραν τα απαιτούμενα αποτελέσματα αφού το παζάρι τώρα άρχισε να κινείται σε έντονους ρυθμούς. Ναι μεν η προσπάθεια είναι να κλείσει κάποιος το συντομότερο δυνατό αλλά το να γράφουμε ότι οι επόμενες ώρες είναι καθοριστικές είναι πλέον ανούσιο.

Φιλικό ξεμούδιασμαΤο σημερινό πρόγραμμα στην Αυστρία περιλαμβάνει φιλικό αγώνα με την Grodig (2η κατηγορία Αυστρίας) και παρά την ανετοιμότητα της ομάδας μας ο Γιοβάνοβιτς θα θέλει σίγουρα να δει και να δοκιμάσει κάποια πράγματα. Καθόλου τυχαία τα πρώτα δυο φιλικά επί Αυστριακού εδάφους είναι με ομάδες μικρής δυναμικότητας έτσι ώστε να υπάρχει η δυνατότητα δοκιμών και όχι μόνο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!