Θα είμαστε όλοι εκεί

Μετράμε πλέον αντίστροφα για την αυριανή μέρα η οποία πρέπει να έχει το θριαμβευτικό τέλος που όλοι θέλουμε. Ο ΑΠΟΕΛ απέχει 90 λεπτά από την κατάκτηση του 22ου πρωταθλήματος της ένδοξης ιστορίας του. Για λίγες ώρες μπορούν να μπουν όλα τα άλλα στην άκρη γιατί έχουμε μια πολύ σοβαρή δουλειά να τελειώσουμε. Η Αεκ έδειξε ότι δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος αφού έχει την ικανότητα να φύγει από το ΓΣΠ με βαθμολογικό κέρδος. Αυτό δεν θα γίνει όμως επειδή με μπροστάρη τον κόσμο θα στείλουμε πολύ νωρίς μήνυμα νίκης. Το ΓΣΠ θα είναι κατάμεστο αύριο. Η προπώληση είναι τέτοια που όλα συνηγορούν ότι πάμε για sold out αφού όλοι θέλουν να βρεθούν στο πλευρό των παικτών στον πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς. Έχει δίκαιο ο Γιοβάνοβιτς που λέει ότι είναι ο πιο σημαντικός και αποφεύγει να δώσει πανηγυρικό χαρακτήρα στην αυριανή μέρα. Να νικήσουμε και μετά θα τα κάψουμε.

Μέχρι στιγμής έχουν διατεθεί περίπου έξι χιλιάδες εισιτήρια και απομένουν άλλες τέσσερις και η αυριανή μέρα είναι αρκετή για να φύγουν και αυτά. Παρόλο που το sold out δεν είναι αυτοσκοπός ένα ασφυκτικά γεμάτο ΓΣΠ θα παίξει το δικό του ρόλο.

Για τους λίγους που ακόμα το σκέφτονται και τους θέλουμε να έρθουν αναφέρουμε ότι θα υπάρχει προπώληση στο Orange Shop μέχρι τις 12 το μεσημέρι και στη συνέχεια στα εκδοτήρια του ΓΣΠ.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!