Θα εξαντλήσει τα περιθώρια

Τα δεδομένα όσον αφορά τον Πίντο είναι λίγο πολύ γνωστά. Το αιμάτωμα που έχει ο παίκτης τον εμποδίζει από το να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς αλλά οι υπεύθυνοι εκτιμούν ότι ο χρόνος λειτουργεί υπέρ του. Χτες ο Πορτογάλος δεν μπόρεσε να προπονηθεί κανονικά και η νέα προσπάθεια θα γίνει σήμερα. Και αν ακόμα δεν γίνει εφικτό να προπονηθεί σήμερα ο Γιοβάνοβιτς είναι διαθετημένος να περιμένει και την Παρασκευή ελπίζοντας ότι οι επόμενες 48ωρες θα φέρουν θετική κατάληξη στο όλο θέμα. Το ζητούμενο είναι να υποχωρήσει το πρήξιμο στο δάκτυλο και το ότι ο παίκτης θα χάσει 2-3 προπονήσεις δεν προβληματίζει ιδιαίτερα αφού πρόκειται για παίκτη που μπορεί να ανταποκριθεί υπό αυτά τα δεδομένα.

Η αναμονή για τον Πίντο αλλά και το ότι ο Μοράις δεν προπονήθηκε κρατά δεμένα τα χέρια και τα πλάνα του Γιοβάνοβιτς. Με δεδομένη την απουσία του Μαρσίνιο έχουμε ανάγκη ένας εκ των δυο να τεθεί στη διάθεση του προπονητή αφού σε διαφορετική περίπτωση θα χρειαστούν ριζικές αλλαγές στα πρόσωπα που θα αποτελέσουν τη μεσαία γραμμή.

Ο αγώνας με την Άχνα είναι σημαντικός και όλοι αντιλαμβάνονται τη σημασία να επιστρέψουμε νικητές από μια έδρα από την οποία δεν τα έχουμε καταφέρει τις δυο τελευταίες χρονιές. Οι δηλώσεις των διοικούντων στέλλουν μήνυμα αποφασιστικότητας και σιγουριάς αλλά τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα.

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΛΑ ΜΕ €100 ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗ BETSSON.COM

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!