Θρύλε μπορείς να προκριθείς

Οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία που εδώ και έναν περίπου χρόνου έχουν τρελάνει τους πάντες με τα επιτεύγματα τους καλούνται απόψε να πετύχουν το πιο μεγάλο και σημαντικό. Είναι παράλληλα το πιο δύσκολο επίτευγμα αφού το σκορ του πρώτου αγώνα και η δυναμικότητα της Κοπεγχάγης είναι δυο δεδομένα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά. Το ΑΠΟΕΛ θέλει και μπορεί να προκριθεί έτσι ώστε να γίνει η δεύτερη κυπριακή ομάδα που θα μπει στους χρυσοφόρους ομίλους της ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Όπως ξέρουν όλοι και επιβεβαιώθηκε και από τον ίδιο τον προπονητή μας θα χρειαστεί τεράστια προσπάθεια για πετύχουμε αυτό που για πολλούς θεωρείται άπιαστο όνειρο.

Οι ποδοσφαιριστές καλούνται να αποβάλουν το όποιο άγχος έχουν και να κάνουν τον καλύτερο αγώνα της ζωής τους. Τα λάθη πρέπει να περιοριστούν στο ελάχιστο και σίγουρα να είναι τέτοια που να μη στοιχίσουν, ενώ δεν υπάρχει η πολυτέλεια να χαθούν κλασσικές ευκαιρίες. Η αποτελεσματικότητα μας πρέπει να είναι όπως αυτή του αγώνα με την Παρτιζάν έτσι ώστε να εκμεταλλευτούμε στον μέγιστο δυνατό βαθμό της ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

Πρωταρχικός στόχος θα είναι να μη δεχτούμε τέρμα κάτι που σημαίνει ότι θα προτιμηθεί η διάταξη 4-5-1 έτσι ώστε να κλείσουν οι διάδρομοι προς την εστία του Χιώτη. Οι Δανοί έδειξαν ιδιαίτερα δυνατοί στα άκρα οπότε θα πρέπει να προσεχθούν ιδιαίτερα. Μέσα στα πολλά ζητούμενο είναι και η σωστή ανάπτυξη έτσι ώστε να εξασκηθεί πίεση που θα οδηγήσει στο γκολ. Η συνεισφορά όλων σε αυτό τον τομέα είναι σημαντική αφού ο Κοσόφσκι και όποιος καλύψει το αριστερό άκρο δεν είναι αρκετοί για να δημιουργήσουν ρήγματα.

Τέλος ο κόσμος που έχει ήδη γράψει ιστορία καλείται με τον τρόπο που μόνο αυτό ξέρει να βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές στην προσπάθεια που θα κάνουν. Το ΓΣΠ θα είναι ασφυκτικά γεμάτο και ο παλμός της κερκίδας μπορεί να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες που θα κάνουν ακόμα πιο καυτή την ατμόσφαιρα για αμάθητους σε τέτοια Δανούς.

Τα συνθήματα που θα ακουστούν στο ΓΣΠ
Μετά από παράκληση πολλών οπαδών μας παραθέτουμε σχετικά videos που αφορούν τα κυριότερα συνθήματα που θα ακουστούν το βράδυ της Τετάρτης (κλικ εδώ)

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!