Θρύλε παίξε γερά, παίξε με τσαμπουκά

Ο ΑΠΟΕΛ που στις πρώτες τρεις αγωνιστικές της φάσης των ομίλων τρέλανε την Ευρώπη και μας έκανε τους πιο περήφανους οπαδούς, θέλει να συνεχίσει σήμερα την ξέφρενη του πορεία. Στόχος πλέον η μεγαλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών έτσι ώστε να πετύχουμε την μεγαλύτερη υπέρβαση στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου και να προκριθούμε στους 16. Η αποστολή είναι κάτι παραπάνω από δύσκολη. Μπορεί να βρισκόμαστε στην πρώτη θέση του ομίλου αλλά οι ομάδες που τον αποτελούν και το πώς έχει διαμορφωθεί μέχρι στιγμή η βαθμολογία κάνουν τα πάντα ρευστά. Δεν είναι υπερβολή του Γιοβάνοβιτς στην προσπάθεια του να μας κρατήσει προσγειωμένους η άποψη ότι τα πάντα μπορούν να ανατραπούν και να βρεθούμε για παράδειγμα στην 4η θέση. Ο προπονητής μας επιχείρησε χτες να αποφορτίσει την ομάδα από το όποιο άγχος ενδέχεται να δημιουργούν τα βαθμολογικά δεδομένα και η θέληση όλων μας για πρόκριση στην επόμενη φάση. Πρέπει να γίνουν πολλά σήμερα στο ΓΣΠ για να έχουμε βαθμολογικό κέρδος και σίγουρα η ψυχολογική προετοιμασία των ποδοσφαιριστών είναι ίσως το πιο σημαντικό κεφάλαιο.

Θα πρέπει όμως να κάνουμε και ένα τέλειο παιχνίδι από πλευράς τακτικής και απόδοσης. Το δήλωσαν και οι ποδοσφαιριστές μας της τελευταίες μέρες με τον Χαραλαμπίδη να είναι ο πιο ξεκάθαρος, θυμίζοντας μας ότι η Πόρτο είναι ποιοτικότερη ομάδα αλλά να εκφράζουν όλοι την άποψη ότι μπορούμε..

Βενγκέρ: Unbelievable ο ΑΠΟΕΛΔεν λένε να σταματήσουν τα αφιερώματα για την ομάδα μας και χτες ήταν η σειρά του Europsport να προβάλει το δικό του αφού ήρθαν στη Λευκωσία για το σκοπό αυτό. Μεταξύ άλλων οι  Βενγκέρ και Μπενίτεθ μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα μας. Πολύ σημαντική επικοινωνιακά θεωρούμε και την έντονη αναφορά του Eurosport για το ελληνικό στοιχείο της ομάδας μας. Το θυμίζουμε γιατί ίσως να είναι πιο εύκολο πλέον να αντιλαμβάνονται κάποιοι στρυφνοί στην Ουεφα την ανάγκη να αναρτούμε το σύμβολο του έθνους μας.

Δείτε το εξαιρετικό αφιέρωμα.

Mont Blanc o ΑΠΟΕΛ

Mont Blanc… η ψηλότερη κορυφή των Άλπεων (4807μ). Μαντέψτε ποια σημαία πήγε εκεί! Αξιότατος ο Πάνος και δίκαια κερδίζει θέση στο Hall of Fame του ΑΠΟΕΛ-ΠΑΝΤΟΥ! Αυτή είναι μόλις η 789η φωτογραφία στη στήλη ΑΠΟΕΛ Παντού.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!