Κάθε μέρα και καλύτερα

Η χτεσινή μέρα επιφύλαξε θετικά μηνύματα από τους τραυματίες αφού ο Χιώτης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ενώ οι Χαραλαμπίδης και Αλεξάνδρου προπονήθηκαν κανονικά. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς εκεί που πονοκεφάλιαζε είναι πλέον πιο άνετος αφού αν δεν υπάρξει κάτι απρόσμενο οι τρεις ποδοσφαιριστές που έβαλαν τους πάντες στην πρίζα τις τελευταίες μέρες, θα είναι στα πλάνα ενόψει Ανόρθωσης. Για τον Χιώτη εξακολουθούν να υπάρχουν κάποια ερωτηματικά και αν σήμερα παρουσιάσει την αναμενόμενη βελτίωση θα προπονηθεί και το Σάββατο θα πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια του Αντώνης Παπαδόπουλος. Οι αναποδιές των τελευταίων ημερών βοήθησαν για να υπάρξει η αναγκαία κινητοποίηση ανάμεσα στον κόσμο, γεγονός που θα βοήθησε έτσι ώστε όλοι να συνειδητοποιήσουν ότι θα αντιμετωπίσουμε μια νέα Ανόρθωση. Από όσα συμβαίνουν παρασκηνιακά και όχι μόνο γίνεται ξεκάθαρο ότι η ομάδα του Αντώνη Δημητρίου θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι της. Διοίκηση και τεχνική ηγεσία γνωρίζουν τις δυσκολίες και με το κατάλληλο τρόπο κάνουν αυτά που πρέπει έτσι ώστε οι ποδοσφαιριστές μας να παρουσιαστούν πιο έτοιμοι.

Το ΑΠΟΕΛ έχει την ποιότητα, εμπειρία και θέληση που του επιτρέπουν να ελπίζει βάσιμα ότι μπορεί να φύγει από το Παπαδόπουλος με τους βαθμούς της νίκης. Ο πρώτος αγώνας του 2011 είναι καθοριστικός αφού με νίκη θα κόψουμε τα πόδια και τις ελπίδες όλων. Η νίκη προϋποθέτει αυτοσυγκέντρωση και αποτελεσματίκοτητα έτσι ώστε να λειτουργήσουμε σωστά σε όλες τις γραμμές. Η διάταξη με ενισχυμένο κέντρο και ένα επιθετικό στην κορυφή θεωρείται η πιο πιθανή επιλογή. Αυτό σημαίνει Μαρσίνιο σε ρόλο οργανωτή και τον Σολάρι στην κορυφή της επίθεσης εκτός και αν προτιμηθεί ο Αλμέδια.

 Η σημερινή μέρα θα δώσει οριστικές απαντήσεις στον προπονητή για τους Αλεξάνδρου και Χιώτη, οπότε θα μπορέσουμε και εμείς να κάνουμε τις δικές μας εικασίες για την πιθανή εντεκάδα.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!