ΠΑΝΣΥΦΙ: ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

“Αν δεν κοιτάξεις κάπου δεν πρόκειται να δεις τίποτα…πολέμα για τα πάντα για να κερδίσεις ότι μπορείς”….λέει ένα ρητό το οποίο σαν σύνδεσμος μας βρίσκει 100% σύμφωνους. Η ιστορία μας, ο κόσμος μας, οι απόψεις και τα πιστεύω μας, η μοναδικότητά μας, το ανεξίτηλο μας πάθος, οι απανωτές επιτυχίες του ιστορικότερου σωματείου και άλλα πολλά, έχουν γίνει ο εφιάλτης του κάθε κατεργάρη αντι-ΑΠΟΕΛίστα που όσο πάει ο καιρός πληθαίνουν και γίνονται όλο και πιο προκλητικοί και γραφικοί. Τη χρονιά που μας πέρασε είδαμε πολλά, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι διδαχτήκαμε από όλα αυτά. Η ασταμάτητή υπερπροσπάθεια για να μας πλήξουν έχει πλέων φτάσει και έχει εγκατασταθεί ακόμα και στο προεδρικό μέγαρο! Οι διάφοροι δήθεν κυβερνόντες και ορισμένοι καθοδηγημένοι δήθεν δημοσιογράφοι διαστρεβλώνουν γεγονότα και πιάνουν στο στόμα τους νυχθημερόν τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ, χλευάζοντας την ιστορία αλλά και τα ιδανικά πάνω στα οποία χτίστηκε και μεγαλούργησε ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας.

Έχοντας κατά νου τα πιο πάνω (και έχοντας σαν δεδομένο ότι όλα γίνονται στα πλαίσια πάντα της προπαγάνδας του πρασινοκόκκινου φασισμού που αναγκαζόμαστε να υπομένουμε μέρα παρά μέρα), μπαίνουμε στο 2011 με διαφορετική νοοτροπία. Υποδεχόμαστε την νέα χρονιά με διαφορετικά μυαλά, πιο παθιασμένοι, πιο σίγουροι και πιο δυνατοί, αλλά πάνω από όλα έτοιμοι να υπηρετήσουμε τον ΑΠΟΕΛ και τα ιδανικά που πρεσβεύει.

Αχρείαστο κάλεσμα δεν θα γίνει αφού ο κόσμος έδειξε τις προθέσεις του εξαντλώντας τα εισιτήρια σε λιγότερο από 1 ώρα…ο κόσμος έδωσε το έναυσμα…τώρα αυτό που μένει είναι με το δικό του πάθος μέσα στη Λάρνακα να σπρώξει την ομάδα μας σε μια ακόμη νίκη που θα μας φέρει όλο και πιο κοντά στην υλοποίηση των στόχων μας.

Το πρόγραμμα της μέρας έχει γίνει πλέων συνήθεια. Ο Σύνδεσμος θα είναι ανοικτός όπως πάντα από σχετικά νωρίς το Σάββατο έτοιμος να υποδεχτεί τον κάθε αδελφό που επιθυμεί να πορευτεί μαζί μας σε μια εκδρομή που αναμένετε να στιγματίσει και να χαραχτεί βαθιά στην ήδη υπερφορτωμένη μνήμη του κάθε ηρωικού Πορτοκαλί.

Τέλος είναι σημαντικό να καταλάβουμε όλοι ότι κάθε νίκη και χαρά δικιά μας είναι και λύπη όλων των άλλων. Είναι σημαντικό να πολεμήσουν όλους όσους ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι θα ενοχλήσουν την μεγάλη μας οικογένεια! Είναι σημαντικό να εμπεδώσουμε ότι κάθε επιτυχία δικιά μας χτίζει ταυτόχρονα την ταφόπλακα όλων των ξεφτιλισμένων που ζουν και αναπνέουν μοναχά με την έγνοια του τι κάνει ο ΑΠΟΕΛ και ο κόσμος του.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΑΛΛΟΥΣ..ΤΟ 2011 ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΣΚΥΜΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙΑ

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ!!!! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!!!

Αναχώρηση στις 16:00…!

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΝΤΟΥ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ

ΑΠΟΕΛ ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΜΑΓΕΙΑ

Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!