Κάποιοι θα το δουν από το ξενοδοχείο!

Η είδηση δεν είναι το sold out των εισιτηρίων του αγώνα με τη Ζενίτ που θα γίνει στις 23 Νοεμβρίου αφού αυτό ήταν λίγο πολύ δεδομένο. Το τι προκύπτει και μπορεί να θεωρηθεί τόσο ανησυχητικό όσο και δεδομένο είναι ότι μερίδα οπαδών μας θα βρίσκεται στην Αγία Πετρούπολη αλλά δεν θα μπορέσει να μπει μέσα στο γήπεδο! Όπως είναι γνωστό εδώ και μήνες πολλοί οπαδοί μας έκλεισαν αεροπορικά εισιτήρια για να ταξιδέψουν από μόνοι τους στη Ρωσική πόλη και όχι με κάποια από τις οργανωμένες εκδρομές του see you travel ή τις αντίστοιχες των οργανωμένων οπαδών. Μέχρι σήμερα αυτό ήταν κάτι σύνηθες για πολλούς και χωρίς να δημιουργείται κάποιο πρόβλημα αφού στον ΑΠΟΕΛ αναλογούσαν αρκετά εισιτήρια και μπορούσε να προμηθεύει και τους οπαδούς μας που ταξίδευαν από μόνοι τους. Για τον αγώνα στην Αγιά Πετρούπολη όμως η ζήτηση ξεπερνά κατά πολύ την προσφορά και ήδη οι διοικούντες και το υπαλληλικό προσωπικό του ΑΠΟΕΛ άρχισε να προτρέπει αρκετούς οπαδούς μας να στραφούν προς άλλες επιλογές.

Αυτές δεν είναι και πολλές έτσι κάποιοι απευθύνονται πλέον στα ξενοδοχεία ή στα ταξιδιωτικά γραφεία με τα οποία έκλεισαν τις εκδρομές για να ψάξουν αυτοί για εισιτήρια τα οποία όμως θα είναι στην κερκίδα που θα βρίσκονται οι οπαδοί της Ζενίτ. Επειδή οι Ρώσοι δεν είναι Άγγλοι θεωρείται δεδομένο ότι ακόμα και αυτοί που θα καταφέρουν να τρυπώσουν στο γήπεδο θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί αν με τυχόν το αποτέλεσμα ή εξέλιξη του σκορ είναι καλό για την ομάδα μας!

Θεωρείται δεδομένο επίσης ότι θα υπάρξουν και μεμονωμένα εισιτήρια τα οποία οι Ρώσοι είναι διαθετημένοι να πουλήσουν στην μαύρη αγορά την ημέρα του αγώνα έξω από το γήπεδο.

Το σίγουρο είναι ότι κάποιοι θα πάνε στην παγωμένη Αγία Πετρούπολη χωρίς εισιτήριο αγώνα και για αυτούς η μάχη θα αρχίσει πολύ νωρίς για να μην μείνουν στο ξενοδοχείο την ώρα του αγώνα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!