Και στους βατήρες θα στο τραγουδώ!

Η αναγέννηση και ανάπτυξη των αθλητικών τμημάτων του Σωματείου σημείωσε άλλη μια μεγάλη επιτυχία, αφού κατάφερε να γίνει το αποδεκτό ως επίσημο μέλος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κολύμβησης. Το γεγονός αυτό έχει πολλές θετικές παραμέτρους για ο Σωματείο μας, με σημαντικότερη το γεγονός ότι πλέoν δικαιούται να συμμετέχει σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις της ΚΟΕΚ. Με την νέα χρονιά οι αθλητές του τμήματος κολύμβησης θα δικαιούνται να συμμετέχουν και να κολυμπούν με τα χρώματα του ΑΠΟΕΛ και η ομάδα μας θα δικαιούται να συμμετέχει ως Σωματείο στις κολυμβητικές αναμετρήσεις της Ομοσπονδίας. Με αυτά τα δεδομένα, το τμήμα κολύμβησης του ΑΠΟΕΛ αποκτά μια νέα , δυναμική και καινούριους στόχους για τα χρόνια που θα ακολουθήσουν. Σκοπός της δημιουργίας του τμήματος κολύμβησης ήταν η ανάπτυξη του αθλήματος ανάμεσα στις νεαρές ηλικίες και η ανάπτυξη ταλέντων που θα μπορέσουν στα επόμενα χρόνια να αντιπροσωπεύσουν με περηφάνια τον ΑΠΟΕΛ στις εγχώριες αλλά και στις Διεθνείς διοργανώσεις.

Η σχετική ανακοίνωση του Σωματείου αναφέρει τα ακόλουθα:

Ένα μεγάλο Χριστουγεννιάτικο δώρο έφτασε σήμερα στα γραφεία του Σωματείου μας αφού με επιστολή της η Κυπριακή Ομοσπονδία Κολύμβησης γνωστοποίησε πως η αίτηση του ΑΠΟΕΛ για εγγραφή στο μητρώο της Ομοσπονδίας εγκρίθηκε κατά την συνεδρίαση του ΔΣ της Ομοσπονδίας την περασμένη Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου.

Πλέον ο ΑΠΟΕΛ αποτελεί το 11ο μέλος της Κ.Ο.Ε.Κ. και είναι από σήμερα δόκιμο μέλος για τα επόμενα πέντε χρόνια.Έτσι μετά τους ναυτικούς ομίλους: Αμμοχώστου, Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας, Κερύνειας, Πάφου, Κωνσταντίας, Λακατάμιας, Αγλαντζιάς και Μέσα Γειτονίας, προστέθηκε και ο ΑΠΟΕΛ.

Η είδηση αυτή έχει σκορπίσει μεγάλη χαρά στην Διοίκηση της ομάδας μας και αποτελεί αναγνώριση των τεράστιων προσπαθειών που κατέβαλε το Σωματείο μας  τον τελευταίο χρόνο για να μπορεί το τμήμα κολύμβησης να αξιολογηθεί από την Ομοσπονδία και να εγκριθεί ως μέλος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΠΟΕΛ θα ήθελε να ευχαριστήσει Δημόσια τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΕΚ για αυτή την απόφαση τους.

Το Σωματείο μας θα προσπαθήσει στο μέγιστο βαθμό που μπορεί, ώστε να βοηθήσει στην ανάπτυξη του αθλήματος της κολύμβησης και να φανεί αντάξιο στην απόφαση της Ομοσπονδίας για ένταξη του ως μέλος.

Το τμήμα κολύμβησης του ΑΠΟΕΛ παίρνει από σήμερα μια καινούρια μορφή και θα μπορεί επίσημα να αγωνίζεται στις διάφορες διοργανώσεις της ομοσπονδίας ως επίσημο μέλος.

Περισσότερες πληροφορίες για εγγραφή για όσους ενδιαφέρονται στο τμήμα κολύμβησης μπορούν να αποταθούν στα τηλέφωνα 22-210333 και 99-660695.

 

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!