Και τώρα ώρα για πραγματικά συμπεράσματα

Η προετοιμασία της ομάδας στην Αυστρία ολοκληρώθηκε ουσιαστικά χτες με το φιλικό εναντίον της Μλάντα και τα ξημερώματα της Κυριακής η αποστολή επιστρέφει στην Κύπρο. Η νέα ήττα αν και συνοδεύτηκε με το πρώτο μας γκολ έδωσε αφορμή για πολλά σχόλια και εικασίες από πολλούς στην προσπάθεια να ερμηνεύσουν τα αποτελέσματα των τριών φιλικών αγώνων. Όπως συμβαίνει πάντα εν καιρώ προετοιμασίας και ιδιαίτερα όταν σχεδόν κανένας δεν μπορεί να έχει ιδία άποψη, υπάρχει μια δυσπιστία και ερωτηματικά. Φυσιολογικά η επίσημη ενημέρωση έχει την τάση να ωραιοποιεί κάποια πράγματα και να υποβαθμίζει τυχόν προβληματικές περιοχές.

Οι τραυματισμοί των Μίρο και Σικορά και η ανετοιμότητα του Σολάρι σε συνδυασμό με το ένα γκολ σε τρεις αγώνες δημιουργεί εύλογα ερωτήματα σε πολλούς. Υπάρχει και το περσινό κακό προηγούμενο όπου η ομάδα έμεινε στο δεύτερο μισό της χρονιάς χωρίς επιθετικές επιλογές και αναπόφευκτα δημιουργείται άγχος.

Κάποια ερωτήματα θα αρχίσουν να απαντώνται άμεσα αφού έστω και αν τα φιλικά είναι για τους προπονητές αυτό της Πέμπτης εναντίον της ΑΕΛ θα απολέσει μια καλή ένδειξη και για τον κόσμο, στο πως ανταποκρίνεται η ομάδα αυτή τη χρονική στιγμή. Οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις εξάλλου είναι κοντά και παρόλο που είμαστε το ακλόνητο φαβορί (όποιον και αν αντιμετωπίσουμε) θα πρέπει αποδείξουμε ότι έχουμε λύσεις.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!