Φιλικό και επιστροφή στη βάση μας

Το βασικό στάδιο προετοιμασίας ολοκληρώνεται σήμερα με το τελευταίο φιλικό επί Αυστριακού εδάφους και το Σάββατο η ομάδα μας παίρνει το δρόμο επιστροφής για την Κύπρο. Το φιλικό με την Μλάντα θα δώσει την ευκαιρία στον προπονητή να δει για ακόμα μια φορά κάποια πράγματα που θα τον βοηθήσουν να αξιολογήσει το βαθμό ετοιμότητας της ομάδας ενόψει του πρώτου ευρωπαϊκού αγώνα. Αναπόφευκτα και ο κόσμος αν και δεν έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει για να έχει άποψη, περιμένει για ψυχολογικούς κυρίως λόγους το πρώτο καλό αποτέλεσμα.

Παρόλα αυτά τα φιλικά και κυρίως αυτά που γίνεται σε αυτό το χρονικό διάστημα δεν μπορούν να θεωρηθούν σοβαρό κριτήριο για το τι θα δούμε την επόμενη χρονιά. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πολύ νωρίς φρόντισε να στείλει το μήνυμα ότι δεν είναι το αποτέλεσμα που μετρά σε αυτούς τους αγώνες.

Η επιστροφή στην Κύπρο θα στρέψει τα βλέμματα όλων και στον Σικορά ο οποίος από την Τρίτη ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα με την ελπίδα ότι από την ερχόμενη Δευτέρα θα μπορέσει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Παρόλο που υπάρχει η αισιοδοξία ότι αυτό θα γίνει εφικτό έχουν συμβεί τόσο παράξενα με τον Πολωνό που υπάρχει μια επιφύλαξη.

Προβάδισμα στη Tauras
Οι εκτιμήσεις που ήθελαν τους Λιθουανούς να έχουν προβάδισμα πρόκρισης επιβεβαιώθηκαν στον πρώτο αγώνα με την Λανέλλι αφού το εκτός έδρας 2-2 θεωρείται καλό αποτέλεσμα. H Taura s προηγήθηκε δυο φορές με τον Κιζίς αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει το υπέρ της σκορ. Ο Γιάννος Ιωάννου που ήταν παρών θα έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για τη δυναμικότητα των δυο ομάδων και σίγουρα όποιον και αν αντιμετωπίσουμε θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και διαβασμένοι.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!