Κακά: αναμένεται κανονικά

Εδώ και λίγο καιρό γίνεται αρκετή κουβέντα για το αν θα συνεχίσει στον ΑΠΟΕΛ ο Κακά. Το όλο θέμα βγήκε στην επιφάνεια λίγες μέρες μετά τον τραυματισμό του στο Τσίρειο και από ότι φάνηκε οι πιθανές σκέψεις της οικογένειας του παίκτη σχετίζονταν με το περιστατικό. Ο Κακά βρίσκεται εδώ και μέρες στην πατρίδα του χωρίς να έχει αναφέρει οποτεδήποτε κάτι σχετικό στη διοίκηση, η οποία θεωρεί ότι δεν υπάρχει καν θέμα με τον παίκτη. Ο Κακά έχει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας και για τη νέα χρονιά και παρόλο που ο χρόνος συμμετοχής του από την ημέρα που ήρθε δεν ήταν μεγάλος, θεωρείται ένας αξιόπιστος αμυντικός που μπορεί να δώσει λύσεις.

Από πλευράς Δώνη και διοίκησης δεν υπάρχει καν θέμα μη παραμονής του παίκτη αφού και αυτοί ενημερώνονται για το ενδεχόμενο να μην συνεχίσει από τα μέσα ενημέρωσης που συντηρούν το θέμα. Το ότι καθημερινά προτείνονται στον ΑΠΟΕΛ πολλοί και αξιόλογοι αμυντικοί είναι κάτι φυσιολογικό που δεν σχετίζεται με τον Κακά.

Εννοείται ότι το συμβάν στο Τσίρειο έγραψε πάνω του όπως και στον Μαντούκα που προς στιγμή ανακοίνωσε την αποχώρηση του αλλά η λογική λέει ότι ήταν αντίδραση της στιγμής. Με αυτά τα δεδομένα ο Κακά μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στην Κύπρο σε λίγες μέρες για να είναι παρόν στην πρώτη προπόνηση.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!