Καμπανάκι στα στραβά…

Στείλτε στο [email protected] τις απόψεις σας για τα όσα καλά ή στραβά συμβαίνουν στο ΑΠΟΕΛ και θα θέλατε να δημοσιευθούν στο apoel.net. To κείμενο πρέπει να είναι σε ελληνικούς χαρακτήρες και να μην περιέχει ύβρεις.

Εγώ δεν είμαι από αυτούς που πραγματικά κατάφεραν να διακρίνουν αν η ομάδα έπαιξε καλά ή όχι για 1ο παιχνίδι και ούτε έχω τις προπονητικές γνώσεις να το κρίνω. Απλά θα σταθώ σε 2-3 θέματα που με στράβωσαν πολύ στο ξεκίνημα και οφείλουν οι αρμόδιοι υπεύθυνοι να τα δουν σοβαρά τώρα που είναι αρχή διότι οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές.

Μίνι Κεφάλαιο Ετοιμότητας

Μου είναι αδιανόητο για 1η φορά στην ιστορία μας να έχουμε κλειστούς παίκτες από την αρχή της περιόδου και να κατεβαίνω στο 1ο επίσημο με τρεις κατά θεωρία βασικούς (σημειώστε χωρίς τραυματισμούς) ανέτοιμους από φυσικής κατάστασης. Τα περί επιβάρυνσης του Στίλιτς και τα έξτρα κιλά του Βάντερ και το άγνωστο της ανετοιμότητας Πιατκόφσκι δεν με απασχολούν. Έπρεπε να τα λύσουν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Η διθυραμβολογία του έγκαιρου προγραμματισμού ακυρώθηκε από την ανετοιμότητα των παικτών μας. Αν προσθέσουμε ότι εικόνα ανέτοιμων έβγαζαν και οι βασικοί μας προχθές σκεφτείτε πως ήταν οι ανέτοιμοι! Άρα που ήσουν – πούποτε κύριε Μαντούκα / Πασιένσα και προπονητικό τιμ. Ψιλοαποτυχία, ας γίνει μάθημα.

Μίνι Κεφάλαιο – Προπονητής

Δεν θα κρίνω τις επιλογές του (είναι πολύ γρήγορα). Θα κρίνω όμως την απαράδεκτη στάση του. Εάν δεν έχει καταλάβει ότι πρέπει να προπονεί και να επικοινωνεί με τους παίκτες και το κοινό βασισμένος των ιδανικών του ΑΠΟΕΛ θα έχουμε ΜΕΓΑΛΟ πρόβλημα. Οι ειρωνείες και οι στόμφοι προς οποιοδήποτε δεν μας βγήκαν ποτέ σε καλό. Ακόμα και αυτός ο αρχικαρνάβαλλος Πάολο Σέρτζιο που έκαμε άλλα κατάπτυστα τουλάχιστον δεν ειρωνευόταν ή ήταν υπερόπτης. Απλά δεν είναι στο DNA μας.

Μίνι Κεφάλαιο Τερματοφύλακα

Άκυρος χειρισμός και άκυρη επικοινωνιακή πολιτική κύριε Πετεβίνο. Δεν έπρεπε να αναφερθείς καν στο θέμα σε προχθεσινές σου δηλώσεις στον SUPER SPORT FM. Προσπάθησες να μας πείσεις ότι το πλάνο σας ήταν να έχετε 4 διαθέσιμους τερματοφύλακες ανά πάσα στιγμή και ότι η μετεγγραφή Βάντερμαν δεν έχει να κάνει με την έλλειψη εμπιστοσύνης προς Κίσσα. Το τραγικό είναι ότι μάλλον σε ανάγκασαν να τα πεις (δεν είναι της δικής σου σοβαρότητας). Αυτά αλλού, σωστότατη κατά εμένα η κίνηση σας αλλά μην προσπαθείτε να διασκεδάσετε τις εντυπώσεις της ανανέωσης συμβολαίου του Κίσσα. Ένα θα αναφέρω 2 προπονήσεις και βασικός στο 1ο επίσημο… τι άλλη απόδειξη θέλουμε.

Αυτά,

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το μόνο που χρειαζόμαστε με αυτή τη Βαρντάρ είναι πάθος και διαχείριση για να περάσουμε (και το 70% της ετοιμότητας μας – στο οποίο δεν ήμασταν προχθές – είναι πιστεύω αρκετό)

Ελπίζω η ερχόμενη Τρίτη να μας βρει με χαμόγελα και ικανοποίηση αλλά μην γιελιέστε νύκτα θα φύγει ο Πασιένσα και ο Πάστορας μας αν γινεί καμιά στραβή… (άσε που θα βγάλουμε και δίσκο στη πρεμιέρα του Πρωταθλήματος)

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!