Κατασκοπεία, διεθνείς, μουρμούρα και παρασκήνιο

Λίγο από όλα τα πιο πάνω συνθέτουν την κατάσταση αυτή τη στιγμή στα διάφορα ανοικτά κεφάλαια της ομάδας μας. Αρχίζοντας από το αγωνιστικό τα δεδομένα δεν διαφοροποιούνται αφού οι προπονήσεις θα συνεχιστούν και σήμερα χωρίς τους διεθνείς λόγω του φιλικού αγώνα με την Ονδούρα. Από τη στιγμή που μετράμε αντίστροφα για τον πρώτο αγώνα με την Χετάφε το πιο σημαντικό πράγμα είναι να επιστρέψουν όλου χωρίς κάποιο πρόβλημα ανεξαρτήτως του πόσο χρόνο συμμετοχής θα έχουν. Σε επίπεδο τεχνική ηγεσίας συνεχίζεται η προσπάθεια αποκρυπτογράφησης της Χετάφε. Προς αυτή την κατεύθυνση το έργο γίνεται πιο εύκολο αφού η Ισπανική ομάδα θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη φιλικό με την Λεβάντε και θεωρείται δεδομένο ότι δεν θα αφήσουμε την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη.

Οι προσθαφαιρέσεις που έγιναν στο ρόστερ της Χετάφε από πέρσι κρίνονται σημαντικές και το να μελετηθεί ο αντίπαλος μας με βάση περσινούς αγώνες δε θεωρείται η καλύτερη επιλογή. Αν και τα φιλικά περιέχουν κινδύνους τα οφέλη που θα αποκομίσει ο Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες του είναι πολλά οπότε θεωρείται σίγουρο ότι θα βοηθήσουν.

Τσουχτερές τιμές από το see you
Η χτεσινή μέρα έφερε και την επίσημη ανακοίνωση από πλευράς του επίσημου ταξιδιωτικού γραφείου της ομάδας μας για την εκδρομή στην Μαδρίτη. Οι σχετικές τιμές έδωσαν αφορμή για ποικιλότροπα σχόλια αφού οι τιμές θεωρήθηκαν ιδιαίτερα ψηλές. Το γραφείο από πλευράς του τονίζει ότι για την εποχή και τα οφέλη που παρέχει αυτές είναι οι καλύτερες δυνατές τιμές, οπότε ο καθένας καλείται να πάρει τις αποφάσεις του. Πάντως όπως και στην περίπτωση του αγώνα με την Γιάπλονετς το επίσημο ΑΠΟΕΛ πρέπει να κάνει τα αδύνατα δυνατά να προμηθεύσει τους οπαδούς μας με εισιτήρια του αγώνα, ανεξαρτήτως του αν θα ταξιδέψουν με το see you travel ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

Παράξενη στάση με παράξενους συμμάχους
Προσπάθησε με το γνωστό του πλάγιο τρόπο να περάσει την παράταση της θητείας του με άμεση ισχύ ο Κουτσοκούμνης αλλά δεν τα κατάφερε. Το όλο θέμα το οποίο το apoel.net έφερε στην επιφάνεια από την Κυριακή πήρε τη δημοσιότητα που έπρεπε χτες και στο τέλος αποφασίστηκε όπως οι όποιες αλλαγές ισχύσουν από το ερχόμενο καλοκαίρι οπότε θα γίνει εκλογές στην ΚΟΠ.

Εντύπωση πάντως προκάλεσε ότι το ΑΠΟΕΛ όπως επίσης η ομόνοια, αελ και απεπ ζήτησαν αναβολή της συζήτησης με το δικαιολογητικό ότι δεν ήταν προετοιμασμένοι να συζητήσουν το θέμα. Η στάση της διοίκησης μας μπορεί να θεωρηθεί τουλάχιστον παράξενη αφού εδώ και μέρες το λεγόμενο προεδρείο γνώριζε και λάμβανε μέρος στις παρασκηνιακές διεργασίες που γινόντουσαν.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!