Η πραγματική υπέρβαση

Από χτες παρουσιάζεται ως είδηση από πολλούς ότι έσπασε το φράγμα των έξι χιλιάδων εισιτήριων διαρκείας για την ομάδα μας. Ασφαλώς και αυτό θεωρείται σημαντικό αφού είναι η πρώτη φορά που φτάσαμε σε αυτά τα επίπεδα. Παρόλο αυτά η κοινή διαπίστωση όλων είναι ότι μπορούμε για πολύ περισσότερα με μεγαλύτερο επιχείρημα ότι το υφιστάμενο ρόστερ αξίζει να το βλέπει πολύ περισσότερος κόσμος σε συστηματική βάση. Ο Χαραλαμπίδης χαρακτήρισε τη φετινή ομάδα την καλύτερη όλων των εποχών η οποία προέρχεται από έναν ποδοσφαιριστή του οποίου οι δηλώσεις είναι πάντα προσεγμένες και τις πλείστες φορές ορθές.

Διοίκηση και τεχνική ηγεσία έχοντας στη διάθεση τους χρήματα που προήλθαν από την πορεία στο champions league έκαναν τις κινήσεις που έπρεπε για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε με αξιώσεις την επιστροφή στην κορυφή.

Τώρα είναι πλέον η ώρα του κόσμου ο οποίος καλείται να κάνει την πραγματική υπέρβαση έτσι ώστε να φτάσουμε στα 7 χιλιάδες διαρκείας. Ήδη οι πιο πιστοί οπαδοί του ΑΠΟΕΛ έκαναν το καθήκον τους και το ζητούμενο είναι να πάρουν την μεγάλη απόφαση από χίλια περίπου άτομα. Πρόκειται για οπαδούς μας που πάνε στο γήπεδο αλλά για διάφορους λόγους μέχρι σήμερα αμέλησαν να προχωρήσουν στην αγορά εισιτηρίου διαρκείας.

Το επίσημο ΑΠΟΕΛ από την άλλη πρέπει να βρει τους τρόπους να προσφέρει σε αυτούς τους χίλιους οπαδούς έναν επιπλέον κίνητρο αφού πρόκειται για άτομα που χρειάζονται καρότο. Το κόστος του dvd και του λευκώματος είναι ελάχιστο μπροστά στα οφέλη και την προοπτική ακόμα χιλίων εισιτηρίων διαρκείας. Επιλογή που πρέπει να αξιολογηθεί σοβαρά είναι και η πιθανότητα του να περιλαμβάνεται και ο αγώνας με την Χετάφε στον πακέτο των διαρκείας. Πελατοκεντρική πολιτική σημαίνει παράλληλα να ικανοποιηθούν κάποια αιτήματα περσινών κατόχων διαρκείας που ακόμα και σήμερα παραπονιούνται ότι δεν τους παραχωρείται η προβλεπόμενη έκπτωση παρόλο που ζητούν απλώς αλλαγή κερκίδας.

Γεμίζει ο Αρχάγγελος
Μετά από έναν αγώνα αγγαρεία της Κύπρου οι διεθνείς επιστρέφουν στον Αρχάγγελο ευτυχώς χωρίς κάποιο πρόβλημα. Ηλία, Μιχαήλ, Σατσιάς και Χαραλαμπίδης ήταν βασικοί. Στην Κύπρο επιστρέφουν επίσης οι Τρισκόφσκι και Γκριτσάροφ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!