Κινήσεις τακτικής σε πολεμικό κλίμα

Όταν υπάρχει έλλειψη επικοινωνίας και διάθεσης να τα βρουν κάποιοι η κατάσταση οδηγείται στα άκρα. Κάπως έτσι είναι τα δεδομένα ανάμεσα στους Φοίβο Ερωτοκρίτου και Χριστόφορο Ποταμίτη και την εταιρεία και το σωματείο ΑΠΟΕΛ γενικότερα. Προσωποποιούμε συνειδητά το θέμα γιατί είναι στις δύσκολες στιγμές που οι πρόεδροι πρέπει να ενώνουν και όχι να διχάζουν. Και οι δυο κρίνονται με τις πράξεις και τα λεγόμενα τους σχεδόν καθημερινά και το ζητούμενο είναι να συνέλθουν πριν οδηγήσουν το σωματείο μας σε αδιέξοδο. Το νέο επεισόδιο στο σίριαλ του οποίου τα βαθύτερα αίτια έχουν αναλυθεί είναι ότι ο Ποταμίτης δεν απέσυρε τελικά την προσφυγή αλλά ζήτησε και πήρε αναβολή από την ΑΔΕΑ. Με αυτό τον τρόπο διατηρεί στο οπλοστάσιο του τον μοναδικό μοχλό πίεσης που έχει σαν σωματείο προκειμένου να πετύχει αυτά που θέλει.

Τα πράγματα ίσως να μην εξελίσσονταν έτσι αν η εταιρεία δεν αποφάσιζε να πει όχι στην πρόταση για συνάντηση στην παρουσία πρώην προέδρων. Όπως γράψαμε και σε προηγούμενη μας αναφορά παρουσία του οποιουδήποτε πρώην παράγοντα ερμηνεύεται από τον Ερωτοκρίτου ως παραδοχή ύπαρξης διαφωνίας, οπότε δικαιολογείται και θέμα επιδιαιτησίας.  Επιπλέον ο πρόεδρος της εταιρείας θέλει να αποφύγει πάση θυσία τη συζήτηση ευαίσθητων οικονομικών θεμάτων στην παρουσία ακόμα και πρώην προέδρων ή και των οργανωμένων που θα έδιναν το παρών τους.

Η στάση των οργανωμένων θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη του σίριαλ αφού και με γραπτή ανακοίνωση τους έχουν ταχθεί κάθετα εναντίων σικέ συναντήσεων όπως εκείνη που φαίνεται να επιδίωκε ο Ερωτοκρίτου.

Οι εξελίξεις επιβεβαιώνουν ότι τα αίτια της κόντρας είναι βαθύτερα και τις επόμενες μέρες θα δούμε πως θα εξελιχθεί επικοινωνιακά, παρασκηνιακά αλλά και ουσιαστικά το όλο θέμα.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!