Κουτσοκούμνη είσαι και επικίνδυνος

Εκτός από καρεκλοκένταυρος ο πρόεδρος της ΚΟΠ αποδεικνύεται και επικίνδυνος. Οι δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς αμέσως μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα έρχονται να δέσουν με μια είδηση που αποδεικνύει τη βρωμιά που υπάρχει στο χώρο που ανάλαβε προσωπικά να ελέγξει ο Κουτσοκούμνης. Όταν μετά από σκέψη επιλέγηκε να διαιτητεύσει τον αγώνα Απόλλων – ΑΠΟΕΛ ένας διαιτητής ο οποίος προ τριμήνου τιμωρήθηκε από την ΟΥΕΦΑ για στήσιμο φιλικού αγώνα, τότε όλοι μπορούν να αντιληφθούν τα κριτήρια και το ήθος των ανθρώπων από τους οποίους ο προπονητής μας αναμένει ευθιξία.

Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης επέλεξε να φέρει στην Κύπρο τον Anton Genov ο οποίος τον Νοέμβριο άφησε την παγκόσμια ομοσπονδία άφωνη όταν κρίθηκε υπεύθυνος για το ύποπτο αποτέλεσμα του φιλικού αγώνα Σκόπια – Καναδάς 3-0. Ο εκλεκτός του προέδρου της ΚΟΠ σφύριξε τέσσερα πέναλτι στο συγκεκριμένο αγώνα (δυο για κάθε ομάδα) και το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με συγκεκριμένα στοιχήματα που παίχτηκαν (αριθμός τερμάτων και πέναλτι) έστρεψαν τις έρευνες της UEFA στον Genov . Από τότε ο Genov μπήκε στο ψυγείο ενώ ήταν τόση η κατακραυγή που η αρμόδια επιτροπή διαιτησίας στη Βουλγαρία αναγκάστηκε να παραιτηθεί.

Διάβασε τις ειδήσεις πρώτα από το κινητό σου με

Τα κριτήρια με τα οποία ο πρόεδρος της ΚΟΠ φέρνει στην Κύπρο διαιτητές αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη σημασία με βάση τα πιο πάνω. Η επιλογή της Βουλγαρίας είναι επίσης κάτι για το οποίο έχει ευθύνη αφού γνωρίζει ότι πρόκειται για μια χώρα με τεράστια οικονομικά προβλήματα που οδηγεί πολλούς Genov στο εύκολο κέρδος.

Έχουμε γράψει ξανά ότι η διοίκηση Ερωτοκρίτου αποφάσισε ετεροχρονισμένα να αρχίσει έναν πόλεμο στη διαφθορά και τα συμφέρονται Κουτσοκούμνη. Ακόμα και όταν έκανε κάποιες προσπάθειες να πει κάποια πράγματα ο Φοίβος Ερωτοκρίτου αποδείχτηκε αναξιόπιστος.

Παρόλα αυτά εμείς θα πούμε ξανά ότι τα όσα συμβαίνουν δεν είναι τυχαία και πως όλοι μας θα πρέπει να κάνουμε το παν για να προστατέψουμε το ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε πιο κάτω τις αναφορές για τον εκλεκτό του Κουτσοκούμνη:

http://www.guardian.co.uk/football/2009/dec/16/uefa-suspends-referee-anton-genov

http://macedoniaonline.eu/content/view/10636/50/

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!