Κρίσιμη μάχη στο ΓΣΖ

Ο νικητής του πολέμου δεν θα προκύψει σήμερα αλλά είναι μια κρίσιμη μάχη από την οποία όλοι στο ΑΠΟΕΛ θέλουμε να βγούμε νικητές. Η Αεκ είναι διαχρονικά ένας δύσκολος αντίπαλος μέσα στην έδρα της και που φέτος θα είναι ακόμα δυσκολότερος. Ο σημερινός αγώνας στο ΓΣΖ θα κρίνει πολλά ή και τίποτα. Εμείς θέλουμε να κρίνει πολλά με την ομάδα μας να κερδίζει και να διατηρεί το σημαντικό προβάδισμα των  7 βαθμών από το ποδοσφαιρικό παράρτημα του ακελ. Θυμίζουμε ότι αυτοί την ίδια ώρα θα έχουν εύκολο έργο απέναντι στην Αελ του συντρόφου Σοφοκλέους.

  Το αγωνιστικό πλάνο του Γιοβάνοβιτς δεν αναμένεται να αλλάξει όσο αφορά τη διάταξη αφού η ανάγκη για έλεγχο του ρυθμού επιβάλλει γεμάτο κέντρο, οπότε το 4-5-1 θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Δύσκολα θα δούμε αλλαγές ατόμων από τη μέση και μπροστά αφού ο Αλμέιδα έχει κερδίσει εκ νέου για τα καλά θέση στην κορυφή ενώ Πορτογάλοι είναι τα γρανάζια της καλοκουρδισμένης μηχανής. Ο Τρισκόφσκι δεν βρίσκεται στα καλύτερα του και ίσως ο Χαραλαμπίδης να έχει κάποιες πιθανότητες να βρεθεί στην εντεκάδα αλλά και πάλι αυτό το σενάριο είναι απομακρυσμένο.

Εκεί που θα δούμε σίγουρα διαφοροποίηση είναι στο κέντρο της άμυνας λόγω της απουσίας του Γκριτσάροφ. Ένας εκ των Ζόρζε ή Μπρούσερ θα πάρει θέση δίπλα από τον Κόντη και το ότι και οι δυο δεν έχουν ικανοποιητικά λεπτά συμμετοχής δημιουργεί κάποια ανησυχία. Ο Ολλανδός πήρε θέση βασικού πάντως στους αγώνες με τον Απόλλωνα στο κύπελλο δεν ήταν κακός αλλά επιβεβαίωσε ότι απέναντι σε ομάδες με γρήγορους επιθετικούς δυσκολεύεται.

Η καλή μεσοαμυαντική λειτουργία θα είναι κλειδί στην εξέλιξη του αγώνα ιδιαίτερα αν αναλογιστούμε ότι θα δεχτούμε πίεση. Οι αγώνες και τα πρωταθλήματα κερδίζονται από τις καλές άμυνες και το ΑΠΟΕΛ που έχει την καλύτερη του πρωταθλήματος θα πρέπει να δείξει ότι βρήκε τις λύσεις στα εύκολα γκολ που δέχεται τον τελευταίο καιρό.

Βαρόμετρο και ο κόσμοςΟι μάντηδες περιμένουν τον αγώνα της χρονιάς για να αποδείξουν κάποια πράγματα. Ο κόσμος μας θα είναι όμως παρών και με τον όγκο και παλμό του καλείται να κάνει το γήπεδο δική μας έδρα. Το έχουμε κάνει πολλές φορές και το ίδιο θα γίνει σε λίγες ώρες.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!