Κωδικός πτήσης: Θρύλε ταξίδεψε μας

Η αντίστροφη μέτρηση για τον πιο καθοριστικό αγώνα της ομάδας μας ξεκινά από σήμερα. Στις 10 το πρωί η αποστολή της ομάδας μας αναχωρεί από το αεροδρόμιο Λάρνακας με προορισμό την Μπρατισλάβα και μεγάλο στόχο οποιοδήποτε αποτέλεσμα ισοδυναμεί με πρόκριση. Το πρόγραμμα προβλέπει τα γνωστά πριν από κάθε παραμονή ευρωπαϊκού αγώνα με τη δημοσιογραφική του Γιοβάνοβιτς αλλά και προπόνηση της ομάδας στο γήπεδο που θα γίνει ο αγώνας. Στο πλευρό της ομάδας στον πιο καθοριστικό αγώνα της τελευταίας διετίας βρίσκεται ο Φοίβος Ερωτοκρίτου με τους στενούς συνεργάτες του, μέλη του διοικητικού συμβουλίου και εκατοντάδες οπαδοί της ομάδας μας.  Ο βαθμός δυσκολίας της προσπάθειας μας για ένα θετικό αποτέλεσμα είναι μεγάλος. Ο πλέον αρμόδιος επί του θέματος τονίζει ότι οι πιθανότητες πρόκρισης είναι μοιρασμένες έστω και αν είμαστε ποιοτικότερη ομάδα και με περισσότερες εμπειρίες. Ο Γιοβάνοβιτς τοποθετείται με αυτόν τον αντικρουόμενο τρόπο θέλοντας από την μια να στείλει μήνυμα πίστης στις δυνατότητες της ομάδας, αναγνωρίζοντας όμως τις αρνητικές προεκτάσεις του αποτελέσματος του πρώτου αγώνα.

Είναι για αυτό εξάλλου που στις πρώτες δηλώσεις του αμέσως μετά το 0-0 τόνισε και την ανάγκη να μας θέλει και λίγο μπάλα στον επαναληπτικό. Η θεά τύχη ή για κάποιους η πόρνη μπάλα πρέπει  να μας κάνει το χατίρι σε κάποιες φάσεις είτε αμυνόμαστε είτε προσπαθούμε για το γκολ.

Λογικά οι αποφάσεις για την τακτική που θα ακολουθήσουμε και τους παίκτες που θα κληθούν να την εφαρμόσουν έχουν παρθεί. Αν θα θεωρούσαμε κάτι δεδομένο αυτή θα ήταν η διάταξη 4-5-1 αφού επιβάλλεται να κερδίσουμε την μάχη του κέντρου. Τα λάθη του πρώτου αγώνα απαγορεύεται να επαναληφθούν αν θέλουμε η πτήση της επιστροφής να είναι τόσο ευχάριστη όσο αυτή της που θα γίνει σε λίγο.  

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!