Μάλλον ανακοινώνεται ο Κακά

Η χτεσινή προφορική συμφωνία με τον Κακά πρέπει να μετουσιωθεί σε επίσημη συμφωνία και για να γίνει αυτό θα πρέπει να πέσουν οι σχετικές υπογραφές. Μπορεί η συμφωνία με τον Βραζιαλιανο αμυντικό να παρουσιάζεται ως κλειστή μεταγραφή από τα μμε αλλά η διοίκηση δεν επιβεβαιώνει κάτι τέτοιο. Ο λόγος έχει να κάνει με το ότι δεν υπάρχουν ακόμα γραπτές δεσμεύσεις από τη Χέρτα στην οποία ανήκει ο παίκτης και σε συνδυασμό με το ότι σήμερα είναι η τελευταία μέρα, υπάρχει ανησυχία ότι μπορεί να προκύψει κάτι που να σταθεί αρκετό για να χαλάσει το deal . Τα δεδομένα είναι με το μέρος μας αφού ο Κακά θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ και αν όλα εξελιχθούν ομαλά θα έχουμε ευτυχή κατάληξη στο κενό που δημιούργησε η απρόσμενη τροπή με τον Κόντη. Ο Γιοβάνοβιτς στον οποίο ο Κακά προτάθηκε και προ μηνός έδωσε χωρίς πολύ σκέψη το ΟΚ για να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις αφού θεωρεί ότι μπορεί να δώσει τις λύσεις που θέλουμε στο κέντρο της άμυνας.

Ο 30χρονος πρώην αμυντικός του παραρτήματος αγωνίζεται στην Μπράγκα από τον Ιανουάριο ως δανεικός από τη Χέρτα δεν υπολογίζεται από τον προπονητή της Πορτογαλικής ομάδας γεγονός που διευκολύνει το όλο εγχείρημα. Ο Κακά έχτισε το καλό του όνομα κάνοντας δυο πολύ καλές χρονιές (2006-08) στην Ακατέμικα και στη συνέχεια έκανε το μεγάλο βήμα για την Μπουντεσλίγκα. Ενδιάμεσα πέρασε για ένα εξάμηνο στην Κύπρο και την ομόνοια.

Μυθεύματα για ΣαγκόϊΗ προσπάθεια για απόκτηση του οργανωτικού μέσου δεν σταμάτησε αλλά η αναγκαιότητα να βρεθεί μέσα σε λίγες ώρες ο αντικαταστάτης του Κόντη, έγινε το πρώτο θέμα στην ατζέντα των Γιοβάνοβιτς και Κυριακίδη. Αυτό φυσικά δεν εμπόδισε τις γνωστές αβάσιμες υπερβολές αφού το  sentragoal ανακάλυψε ενδιαφέρον για τον Σαγκοϊ, επικαλούμενο άγνωστες διοικητικές πηγές που αναφέρουν ότι τάχα θα το παλέψουμε.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!