Μάλλον μένει και ο Χρύσης

Όπως αναμενόταν και μετά από κάποια καθυστέρηση πραγματοποιήθηκε χτες η συνάντηση διοικούντων με τον μάνατζερ των Ηλία και Μιχαήλ με στόχο την ανανέωση της συνεργασίας των δυο παικτών. Η είδηση που προέκυψε και ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη ήταν η συμφωνία με τον Μάριο Ηλία ο οποίος έμεινε ικανοποιημένος από την οικονομική πρόταση που του έγινε και ενημέρωσε τον μάνατζερ του να αποδεχτεί. Επίσης αναμενόμενη μπορεί να θεωρηθεί η παράταση που παίρνει ο Χρύσης ο οποίος ζητά μια γενναία αύξηση στις απολαβές του, την οποία η διοίκηση δεν είναι διαθετημένη να του δώσει.

Το όλο θέμα περιπλέχτηκε στις πρώτες επαφές που έγιναν αφού ο παίκτης είχε λάβει ένα σημαντικό ποσό επί του συμβολαίου του προ τριετίας από τον Απέγητο το οποίο συνυπολόγιζε στις συνολικές του απαιτήσεις. Αυτό ανάγκασε τη διοίκηση να ανεβάσει σημαντικά την πρόταση της η οποία όμως εξακολουθεί να απέχει μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ από τις απαιτήσεις του παίκτη. Η πλευρά του παίκτη διαρρέει ότι ο Χρύσης έχει πολύ καλή πρόταση από τον Απόλλωνα κάτι που συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις στην προσπάθεια των μάνατζερ να εξασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή συμφωνία.

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι τόσο ο παίκτης όσο και το ΑΠΟΕΛ επιθυμούν συνέχιση της συνεργασίας κάτι που σημαίνει ότι θα προκύψει συμφωνία και στο οικονομικό. Λογικά το όλο θέμα θα κλείσει αυτή την εβδομάδα αφού η συγκεκριμένη εκκρεμότητα πρέπει να διευθετηθεί.

Στα γιορτινά του το ΓΣΠ
Η Παρασκευή πλησιάζει και παρά το ακριβό εισιτήριο και κάποιες επιπόλαιες αποφάσεις στα θέματα της εισόδου ανηλίκων κάτω των 12 ετών, το ΓΣΠ αναμένεται να φορέσει τα γιορτινά του. Το μεγάλο στοίχημα για τον κόσμο είναι να γεμίσει και τις τρεις κερκίδες έτσι ώστε να δημιουργηθεί το αδιαχώρητο. Από εκεί και πέρα η οργανωτική επιτροπή υπόσχεται μια φιέστα αντάξια της ποδοσφαιρικής μας ομάδας.

__________________________________________________________________

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ

Το Δ.Σ. του συνδέσμου και οι οργανωμένοι οπαδοί του Θρύλου θα θέλαμε να συγχαρούμε και επίσημα τις ομάδες μας για τα δύο πρωταθλήματα που μας χάρισαν σε ποδόσφαιρο και καλαθόσφαιρα. Οι αθλητές μας υπερέβαλαν εαυτούς και στα δύο αθλήματα αφού κατάφεραν να στεφθούν πρωταθλητές σε μια χρονιά όπου αρκετοί αθλητικογράφοι , παράγοντες και μεγάλη μερίδα του φίλαθλου κοινού μας είχαν ξεγραμμένους. Στο τέλος όμως αυτοί που απόλαυσαν ένα φανταστικό τριήμερο πανηγυρισμών ήμασταν εμείς, η οικογένεια του ΑΠΟΕΛ , και αυτό οφείλεται κυρίως στους παίκτες και τις τεχνικές ηγεσίες των δύο ομάδων. Σας ευχαριστούμε για όλα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!