Μακάρι να μην μας στοιχίσει

Ο έγκαιρος προγραμματισμός είναι ένας από τους παράγοντες επιτυχίας όσον αφορά τους αγώνες των προκριματικών του Champions League. Αν και ο βασικός αυτός παράγοντας επιτυχίας είναι κατανοητός και αποδεκτός από τη διοίκηση Πετρίδη και το επιτελείο που έχει την ευθύνη για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας, ο ΑΠΟΕΛ θα πάει στον αγώνα της χρονιάς σε είκοσι περίπου μέρες με σημαντικές ελλείψεις. Η καθυστέρηση που υπήρξε και συνεχίζει να υφίσταται στο θέμα απόκτησης ενός επιθετικού που θα μας δώσει το εύκολο γκολ που λείπει από την ομάδα είναι το πρώτο και μεγαλύτερο κενό.

Το σίριαλ Ντε Βινσέτι βασάνισε του πάντες ενώ επιβεβαίωσε και την τρομερή δυσκολία που υπάρχει στο να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Αργεντινού.

Επιμέρους αλλά σημαντικό κενό υπάρχει στο δεξί άκρο της άμυνας αφού μετά τον Σέρτζιο που απαγορεύεται να τραυματιστεί δεν υπάρχει άλλη αξιόπιστη επιλογή. Η δίμηνη αποχή του Αλωνεύτη από το κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων συνεχίζεται και θεωρείται απίθανο να είναι έτοιμος για τον τρίτο προκριματικό γεγονός που προκαλεί αφύσικη εξάρτηση στον Μαντούκα με ότι αυτό συνεπάγεται.

Με αυτά τα δεδομένα αναπόφευκτα το βάρος θα πέσει στο υφιστάμενο ρόστερ προκειμένου να έρθει η πρόκριση που θα βοηθήσει τον ΑΠΟΕΛ να αποφύγει τα χειρότερα που θα έρθουν με τυχόν πρόωρο αποκλεισμό του. Οι υπεύθυνοι δεν έκαναν όλα όσα έπρεπε για να στείλουν την ομάδα με τις καλύτερες προϋποθέσεις στον πόλεμο και μακάρι να μην μας στοιχίσει.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!