Το άλλο μεγάλο στοίχημα

Το περσινό τεράστιο επίτευγμα του ΑΠΟΕΛ να κατακτήσει μετά από 60 χρόνια δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα ταυτόχρονα με το treble, θα πρέπει να αποτελέσει τον φάρο για πολλά παράπλευρα οφέλη εκτός από την προοπτική της εισόδου στους Ευρωπαϊκούς ομίλους. Η περσινή αποτυχία της εισόδου στους ομίλους του Europa εντός γηπέδου, η αγωνιστική παρουσία της ομάδας μας στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, οι πολλές τιμωρίες και η έλλειψη οπαδικού ενθουσιασμού είχαν απομακρύνει τους ΑΠΟΕΛίστες από την ομάδα. Παρόλο που η κατάκτηση του πρωταθληματος με τον τρόπο που ήρθε, δημιούργησε μια τεράστια ανάφλεξη στα ΑΠΟΕΛίστικα μας συναισθήματα και σκόρπισε ένα πρωτοφανή ενθουσιασμό, αυτό δεν φαίνεται να έχει τον ανάλογο αντίκτυπο στην πρόθεση του κόσμου για να στηρίξει την όλη προσπάθεια που ξεκίνησε.

Η πενιχρή παρουσία του κόσμου στους εντός αλλά και εκτός έδρας αγώνες της ομάδα μας ήταν κάτι που είχαμε να ζήσουμε χρόνια. Παρόλα αυτά, η μεγαλύτερη απώλεια που στιγμάτισε την ομάδα η περσινή χρονιά αφορούσε το γενικό ενδιαφέρον των οπαδών προς την ομάδα και τον ενθουσιασμό που έχει χαθεί από νωρίς.

Δυστυχώς οι πολλές και συνεχείς υποσχέσεις, η υπερπροβολή του έγκαιρού προγραμματισμού και οι διάφορες ενέργειες καλλωπισμού της πραγματικής εικόνας της ομάδας, διασύρθηκαν στην πραγματικότητα. Αυτά είναι σοβαρά στοιχεία που η Διοίκηση Πετρίδη θα έπρεπε να αξιολογήσει για να μπορέσει όχι μόνο να αποφύγει αλλά και να τα ανατρέψει.

Ο στόχος της νέας προοπτικής που προσφέρει η χρονιά που έρχεται, δεν θα πρέπει να είναι μόνο αγωνιστικός. Γιατί για να λέμε την αλήθεια, ο περσινός ΑΠΟΕΛ μπορεί να κέρδισε το πρωτάθλημα αλλά η συμμετοχή και ο ενθουσιασμός του κόσμου εκτός από την μέρα του εξώστη, δεν ήταν σε καμία περίπτωση ανάλογος του άθλου που πέτυχε η ομάδα. Με τα νέα δεδομένα, το στοίχημα του  είναι πλέον διπλό. Διοίκηση, προπονητής και παίχτες καλούνται να κερδίσουν με τον τρόπο τους τον κόσμο μέσα από τους αγώνες του ΑΠΟΕΛ. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ είναι απαιτητικός και έχει άποψη. Η στήριξη του είναι καθολική αν πραγματικά πιστέψει σε αυτά που θα δει.

Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ δεν κερδίζεται με υποσχέσεις, δηλώσεις και κινήσεις ενθουσιασμού. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ είναι απαιτητικός αλλά ταυτόχρονα σέβεται και αναγνωρίζει την προσπάθεια. Αν καταφέρεις και τον κερδίσεις, τότε να ξέρεις ότι θα πάρεις πολλά περισσότερα από ότι μπορείς να φανταστείς.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!