Μας κάνει ο Ντα Σίλβα;

Ίσως να πρόκειται για τον πολυτιμότερο παίκτη του φετινού πρωταθλήματος και σίγουρα αυτός  που έπαιξε τον πιο καταλυτικό ρόλο στην πολύ καλή πορεία της Αεκ. Όπως καταλαβαίνεται αναφερόμαστε στον Άλεξ Ντα Σίλβα ο οποίος έκανε πράγματα και θαύματα φέτος και δικαιολογημένα βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών ομάδων σε Κύπρο και εξωτερικό. Η περίπτωση του Ντα Σίλβα δεν μπορούσε να μην περάσει και από το μικροσκόπιο του ΑΠΟΕΛ αφού ο Πουρσαϊτίδης παρακολούθησε αρκετές φορές τον 29χρονο Βραζιλιάνο και έχει σχηματίσει θετική άποψη για αυτόν. Όπως είναι γνωστό ο Ντα Σίλβα μένει ελεύθερος γεγονός που διευκολύνει την περίπτωση απόκτησης του σε περίπτωση πάντα που η ομάδα μας αποφασίσει να κινηθεί προς την απόκτηση του.

Η αβεβαιότητα που υπάρχει για το ποιος θα είναι ο προπονητής του χρόνου αλλά και για τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας μας ενδεχομένως να επηρεάσουν κάποιες περιπτώσεις για τις οποίες υπάρχει ενδιαφέρον ίσως όμως και όχι.

Ένα από τα θετικά της περίπτωσης Ντα Σίλβα είναι πως οι ετήσιες απολαβές του ανέρχονται στις 120 χιλιάδες ευρώ, ποσό που θεωρείται μέσα στα πλαίσια της νέας τάξης πραγμάτων. Είναι φυσιολογικό ο Βραζιλιάνος να θέλει στο τελευταίο ίσως συμβόλαιο της καριέρας του να κεφαλαιοποιήσει τη φετινή πολύ καλή χρονιά του αλλά στην Κύπρο δύσκολα θα καταφέρει κάτι τέτοιο.

 Αξίζει να θυμίσουμε ότι ο Ντα Σίλβα ήρθε για πρώτη φορά στην Κύπρο προ διετίας για λογαριασμό της Ενπ ενώ πέρσι πέρασε ανεπιτυχώς από την Ομόνοια. Στην Αεκ κατάφερε να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό αφού κατάφερε να συνδυάσει τις εξαιρετικές οργανωτικές του ικανότητες με την ομαδικότητα που απαιτείται. Η ικανότητα του να «τρυπά» τις αντίπαλες άμυνες είναι αξιοθαύμαστη όπως επίσης και οι λύσεις που μπορεί να δώσει στο σκοράρισμα από στημένα και όχι μόνο.

Τα δεδομένα πλέον επιβάλλουν τον έγκαιρο εντοπισμό ικανών παικτών σε προσιτή τιμή και ο Ντα Σίλβα χωρίς αμφιβολία μπορεί να θεωρηθεί μια τέτοια περίπτωση. Αυτά προς το παρών.  

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!