Μεταγραφή και στην ψυχολογία

Το παιχνίδι με την Σαλαμίνα εξελίχθητε σε άλλο ένα αγώνα που η ομάδα μας έδειξε να μην μπορεί να καθαρίσει γρήγορα.  Το γκολ του Νεκτάριου λίγο πριν το ημίχρονο δεν ήταν ικανό να αλλάξει την εικόνα της ομάδας μας στην επανάληψη. Παρ’όλα αυτά, η είσοδος των δύο νέων αποκτημάτων της ομάδας μας στα τελευταία στάδια του αγώνα, με αποκορύφωμα το γκολ, ήταν ικανή να αλλάξει όλη την αντίληψη των περισσότερων μας για την εμφάνιση του Σαββάτου. Αυτό δεν συμβαίνει γιατί ετσιθελικά παραγνωρίζουμε ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν κατάφερε να μετουσίωση την υπεροχή του σε γκολ. Όυτε  γιατί το υπέρ μας 1-0, είναι στα μάτια μας τόσο ύπουλο που μας κρατά με το άγχος μέχρι και τελευταίο λεπτό.

Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ αλλά και η ομάδα γενικότερα χρειάζεται άμεσα αλλαγή και στην ψυχολογία. Μετά από όλη την αμφισβήτηση των φετινών μεταγραφών, τους αποκλεισμούς από την Ευρώπη και το Κύπελλο, τις διοικητικές προστριβές, τον σοβαρό τραυματισμό του πρώτου μας σκόρερ και τα κεκλεισμένων, ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται μια ηχηρή μεταγραφή στην ψυχολογία του.

Ευτυχώς η ενίσχυση στον τομέα της ψυχολογίας δεν έχει deadline.  Φυσικά όσο πιο γρήγορά αποφασίσουν οι υπεύθυνοι να ασχοληθούν με το θέμα, τόσο πιο σύντομα θα καταφέρουμε να ανατρέψουμε τα δεδομένα. Εκτός και αν περιμένουν να γίνει και αυτό από μόνο του, οπότε συνεχίζουμε με την ίδια προσέγγιση όπως πράττουν σε πολλά άλλα και ότι ήθελε προκύψει.

Η ενθαρρυντική παρουσία του Μπέκμαν και το κίλλερ γκολ του Μπιτόν στον αγώνα με την Σαλαμίνα, έδωσαν το στίγμα ότι μπορούμε να επανακτήσουμε την χαμένη μας αυτοπεποίθηση για τον μοναδικό στόχο που μας απέμεινε. Η παρουσία του Ολιβέιρα στην αρχική εντεκάδα και η συμμετοχή του Καρυπίδη στην 18άδα ενισχύουν το αίσθημα  ότι ο ΑΠΟΕΛ ενδυναμώνεται πραγματικά σε αυτό το στάδιο του πρωταθλήματος.

Όλοι οι οιωνοί είναι θετικοί. Το μόνο που μένει, είναι οι διοικούντες αλλά και ο Γιοβάνοβιτς να βρουν τους τρόπους να ενισχύσουν αυτό το θετικό κλίμα που εξελίσσεται με ουσιαστικές πράξεις και ενέργειες.  Αν δεν εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που μας δίνονται, θα παραμείνουμε συνένοχοι στο τελικό αποτέλεσμα μιας χρονιάς που έπρεπε να ήταν λαμπρή, αλλά έχασε νωρίς την λάμψη της.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!