Μετρημένος στις τοποθετήσεις του

Ο Μπελαϊτ ήρθε στον ΑΠΟΕΛ και χωρίς καν να τον έχουμε δει όλοι (άλλοι λίγο και άλλοι πολύ) έχουμε βάσιμες ελπίδες ότι προσθέσαμε στο ρόστερ μας ένα ποδοσφαιρικό διαμάντι. Διαμάντι όμως που μέχρι στιγμής είχε μόνο εκλάμψεις αφού δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες του. Ένας λόγος είναι και ο «ατίθασος» χαρακτήρας του όπως τον σκιαγραφούν πρώην προπονητές του. Ο νεαρός Τυνήσιος ήθελε να αγωνίζεται βασικός και όταν δεν γινόταν αυτό αντιδρούσε.. Στον ΑΠΟΕΛ του Γιοβάνοβιτς δεν υπάρχει χώρος για τερτίπια και σε συνδυασμό με το ότι ο Μπελαϊτ ωριμάζει μέσα από τα χρόνια, πιστεύουμε ότι δεν θα υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα. Η ηρεμία και η προοπτική που προσφέρει ο ΑΠΟΕΛ θα επιτρέψουν στον μικρό να δείξει σε βάθος χρόνος και με διάρκεια όλα αυτά που έκαναν τον Γιοβάνοβιτς να πει το ναι.

Η δήλωση του Μπελαϊτ στην επίσημη ιστοσελίδα πως όταν του δώσει την ευκαιρία ο Γιοβάνοβιτς θα είναι έτοιμος να την αρπάξει πρέπει να είναι στο μυαλό του τους επόμενους μήνες, αφού αυτό δεν θα γίνει σύντομα οπότε θα πρέπει να δουλέψει σκληρά και να κάνει υπομονή. Αναλυτικά οι δηλώσεις του παίκτη: «Επέλεξα το ΑΠΟΕΛ γιατί είναι η μεγαλύτερη ομάδα εδώ στην Κύπρο, έτσι είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Μόλις έχω μιλήσει με τον προπονητή και έχω ένα πολύ καλό αίσθημα. Επίσης, η ομάδα έχει ωραίους φιλάθλους και ένα ωραίο γήπεδο ενώ και η Λευκωσία είναι μια ωραία πόλη. Είδα το εκτός έδρας παιχνίδι με την Βίσλα όπου υπήρχαν πάρα πολλοί οπαδοί και η ατμόσφαιρα ήταν φοβερή. Παρακολούθησα, επίσης, κάποια παιχνίδια στο διαδίκτυο. Όπως ανέφερα είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και ελπίζω σύντομα να αγωνιστώ μπροστά από τους οπαδούς».

 

apoel.net… σε 1 λεπτό (Twitter)

Εδώ και λίγες μέρες η στήλη σε 1 λεπτό που όπως είναι γνωστό είναι συνδεδεμένη με το Twitter δεν εμφανίζεται σε κάποιους υπολογιστές. Το πρόβλημα δημιουργείτε σε όσους χρησιμοποιούν τον Internet Explorer 9 (μόνο όσοι έχουν Windows 7) και οφείλεται σε πρόβλημα του Internet Explorer 9. Άλλα versions του Internet Explorer αλλά και άλλα προγράμματα ανάγνωσης ιστοσελίδων όπως ο Mozilla Firefox δεν έχουν αυτό το πρόβλημα. Πρόσβαση στη στήλη μπορεί να έχετε και από το twitter.com/apoelnet.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!