Με αλλαγές για την κούπα

Κάθε ραντεβού με το ποδοσφαιρικό παράρτημα του ακελ είναι κάτι παραπάνω από ένας ποδοσφαιρικός αγώνας. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια το γόητρο και όχι μόνο αποτελούν μεγάλο κίνητρο τόσο για εμάς όσο και αυτούς. Σήμερα στα πλαίσια του Σουπερ Καπ LTV είναι προγραμματισμένη η πρώτη συνάντηση μεταξύ μας. Αν και ο αγώνας διεξάγεται εν μέσω σημαντικότατων ευρωπαϊκών υποχρεώσεων και οι δυο ομάδες θέλουν τη νίκη. Ο ΑΠΟΕΛ καλείται να αρχίσει με το δεξί τις επίσημες υποχρεώσεις και παρά τις όποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα να στείλει το μήνυμα στα αρνιά του Χριστόφια ότι δεν έχουμε σκοπό να χαρίσουμε τίποτα. Όλοι στον Αρχάγγελο αναγνωρίζουν τις ιδιαιτερότητες του αγώνα και παρά το ότι το γήπεδο δεν θα είναι γεμάτο θέλουν και αυτοί τη νίκη. Οι όποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα γίνουν δεν μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την ομάδα αφού όλοι θέλουν να δείξουν την ετοιμότητα που αναμένει από αυτούς ο Γιοβάνοβιτς. Με αυτά τα δεδομένα οι Γιάχιτς, Ολιβέιρα, Ατόρνο, Σολάρι και Χαραλαμπίδης αναμένεται να αρχίσουν τον αγώνα.

Οι πρώτοι δύο έχουν ανάγκη να βάλουν αγώνες στα πόδια τους αφού αυτό είναι το μοναδικό ζητούμενο τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Ο σημερινός αγώνας  μάλιστα θεωρείται και ο καταλληλότερος για να φορτσάρουν αφού ο Ολιβέιρα στην πρώτη του συμμετοχή εναντίον της Σκεντερμπέου ήταν αναμενόμενα επιφυλακτικός.

Μια άλλη κίνηση που πολύ πιθανών να δούμε σήμερα είναι το πώς θα χειριστεί ο προπονητής μας την απουσία του Πουρσαϊτίδη στον αγώνα με τη Βίσλα. Ο Duracell είναι τιμωρημένος λόγω καρτών και η απουσία του πρέπει να περάσει όσο το δυνατό πιο απαρατήρητη. Με δεδομένη τον τραυματισμό του Σολώμού ο Ηλία φαντάζει η πιο λογική επιλογή εκτός και αν ο Γιοβάνοβιτς μπει στη διαδικασία να ανακατέψει πολύ την τράπουλα του. Το λέμε αυτό γιατί αν και χωρίς μεγάλη επιτυχία ο Γιάχιτς αγωνίστηκε την περασμένη χρονιά στο δεξί άκρο της άμυνας σε κάποιους αγώνες.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!