Με αμοιβαίες υποχωρήσεις μένει

Για σήμερα είναι καθορισμένο το ραντεβού μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Μοράις όπου θα ξεκαθαρίσει κατά πόσο ο Πορτογάλος μέσος θα συνεχίσει και θα τελειώσει την καριέρα του στην ομάδα μας. Ο Νούνο μετά από 8 χρόνια παρουσίας αποτελεί την προσωποποίηση των επιτευγμάτων αυτής της περιόδου αφού διαδραμάτισε καταλυτικό ρόλο σε αυτά. Είναι επίσης γεγονός ότι η τη φετινή χρονιά η απόδοση του κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα όπως και όλης της ομάδας γενικότερα. Σε κάθε περίπτωση όμως η παραμονή του θεωρείται σημαντική για λόγους που δεν χρειάζεται καν να αναλύσουμε. Αυτό που θα κρίνει την επιτυχία του σημερινού ραντεβού είναι κατά πόσο οι δυο πλευρές είναι διαθετημένες να αποδεχτούν κάποια πράγματα σε σχέση με το οικονομικό. Κυρίως αυτό πρέπει να γίνει από την πλευρά του Μοράις αφού η προ τριετίας συμφωνία που του απέφερε ένα ποσό κοντά στις 400 χιλιάδες ευρώ ετησίως δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Η διοίκηση με τη σύμφωνο γνώμη του Μαντούκα υπέβαλε μια πρόταση με σαφώς μειωμένες απολαβές οι οποίες όμως ανταποκρίνονται στα σημερινά δεδομένα και αυτό που μένει να δούμε είναι αν η πλευρά του παίκτη θα την αποδεχτεί.

Στις αρχές της εβδομάδες διέρρευσε ότι ο Νούνο ήταν θετικός στα όσα του προτάθηκαν αλλά η ουσία είναι το τι θα λεχθεί σήμερα στην παρουσία του μάνατζερ του ο οποίος θεωρείται σκληρός διαπραγματευτής.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!