Με εμάς δεν θα είναι φιλικό

Επιστροφή στις προπονήσεις από σήμερα μετά το χτεσινό ρεπό το οποίο βοήθησε τους ποδοσφαιριστές να πάρουν τις απαραίτητες ψυχολογικές και σωματικές ανάσες. Από σήμερα αρχίζει η προετοιμασία ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με την Αλκή στον οποίο στόχος είναι η νίκη. Πολλοί θεωρούν ότι ο αγώνας απέναντι στο παράρτημα της ομόνοιας θα είναι εύκολος και πως ο αγώνας προσφέρεται για θέαμα και πολλά γκολ. Φημολογείται ακόμα ότι ο αγώνας θα αποκτήσει και χαρακτήρα πάρτι με αφορμή τη συμπλήρωση 84 χρόνων ζωής της ομάδας την επόμενη μέρα. Όλα αυτά είναι που ακούει ο Γιοβάνοβιτς και ανησυχεί αφού είναι ικανά από το να αποπροσανατολίσουν τους πάντες από τις δυσκολίες που πιθανών να βρούμε μπροστά μας.

Και αν είστε σίγουροι ότι ο αγώνας με την Αλκή δεν θα είναι φιλικό όπως ο αντίστοιχος που έδωσαν οι Λίλλης, Καϊάφας και η υπόλοιπη κόκκινη παρέα με την ομάδα της καρδιάς τους. Η ομάδα του Σούμ θα επιστρατεύσει κάθε τρόπο προκειμένου να αποφύγει την ήττα και αυτό είναι κάτι που πρέπει να έχουν στο μυαλό όσοι πάνε στο γήπεδο. Τα πάντα εξαρτώνται από το ΑΠΟΕΛ το οποίο αν παρουσιαστεί καλό, σοβαρό και αποτελεσματικό θα πάρει τη νίκη.

Απέναντι σε ομάδες που αγωνίζονται για να κρατηθούν στην κατηγορία ένα γκολ ιδιαίτερα αν αυτό έρθει γρήγορα δεν αρκεί. Και αυτό γιατί εξακολουθούν να αμύνονται μαζικά και ελπίζουν σε μα αντεπίθεση να γίνει κάποιο λάθος και να μας ισοφαρίσουν. Είναι για αυτό που χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα από τους παίκτης της μεσοεπιθετικής γραμμής. Η αμυντική γραμμή παίρνει άριστα και όλοι συζητάνε για αυτή αλλά και η γραμμή κρούσης πρέπει να ανεβάσει εκ νέου στροφές.

Η σημερινή μέρα θεωρείται σημαντική για τον Χαραλαμπίδη ο οποίος θα επιχειρήσει να προπονηθεί σε δυνατούς ρυθμούς. Ο παίκτης αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο γόνατο και αν μπορέσει να προπονηθεί σήμερα θα αυξηθούν οι πιθανότητες συμμετοχής του με την Αλκή. Σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρξει εκ νέου αναμονή ελπίζοντας ότι ο χρόνος θα λειτουργήσει υπέρ του παίκτη.

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΛΑ ΜΕ €100 ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗ BETSSON.COM

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!