Πρόκληση το καλαθοσφαιρικό παράρτημα

Σωματείο ΑΠΟΕΛ και τα πολλών ειδών προβλήματα πάνε μαζί. Το πιο μεγάλο και διαχρονικό είναι το οικονομικό και η αδιαφορία του κόσμου για οτιδήποτε πέραν του ποδοσφαίρου. Παρόλα αυτά η καλαθοσφαιρική ομάδα καταφέρνει μέσα σε αυτές τις αντιξοότητες να διατηρείται σε πρωταγωνιστική πορεία και να κατακτά τίτλους. Η φετινή προσπάθεια ήταν εξαρχής δύσκολη και αυτό επιβεβαιώθηκε πολύ νωρίς με το εμπάργκο μεταγραφών, την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του προγραμματισμού και τον τραυματισμό του καλύτερου μας παίκτη.

Ενάντια στις προβλέψεις το ΑΠΟΕΛ κατέκτησε το super cup και με ελλιπέστατο ρόστερ κατάφερε να πετύχει ισάριθμες νίκες στους δύο πρώτους αγώνες πρωταθλήματος. Η νέα και μεγαλύτερη πρόκληση ακούει στο βρώμικο όνομα ομόνοια. Κάθε αγώνας ανεξαρτήτως αθλήματος είναι μια τεράστια πρόκληση για όλους μας αφού η χαρά της νίκης είναι τεράστια. Το καλαθοσφαιρικό παράρτημα του ακελ θα έρθει σήμερα στο Λευκόθεο με ανεβασμένη τη ψυχολογία αφού και αυτοί έχουν το απόλυτο των βαθμών μέχρι στιγμής. Γνωρίζουν επίσης τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα μας και θέλουν να τα εκμεταλλευτούν έτσι ώστε να μας κερδίσουν μετά από πολλά χρόνια.

Η διοίκηση έκανε αγώνα δρόμου τις τελευταίες μέρες για να αρθεί το μεταγραφικό εμπάργκο κάτι που έγινε εφικτό χτες το απόγευμα. Παρόλα αυτά χτες προέκυψε και η είδηση ότι ένας άλλος αντίπαλος μας που έχασε μέσα στον αγωνιστικό χώρο επιχειρεί να πάρει τη νίκη στη δικαστική επιτροπή. Η διοίκηση του σωματείου δεν ανησυχεί.

Ο κόσμος μας μπορεί να εξισορροπήσει και με το παραπάνω τα όποια αγωνιστικά προβλήματα και είναι για αυτό που η παρουσία όσο το δυνατό περισσοτέρων θα καθορίσει και το νικητή. Εννοείται ότι δεν είναι εξυπνάδα η ρίψη αντικειμένων ή οτιδήποτε μπορεί να οδηγήσει σε τιμωρία της ομάδα μας.

Ο αγώνας αρχίζει στις 7.00.

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΛΑ ΜΕ €100 ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗ BETSSON.COM

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!