Με νίκη αλλάζουν όλα

Η νίκη επί της Ανόρθωσης ήταν σημαντική αφού έφερε τα πρώτα δειλά χαμόγελα αισιοδοξίας και πίστης στην ομάδα μας. Είμαστε ο ΑΠΟΕΛ όμως και δεν μας αρκεί αυτό. Το δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι έρχεται για να δοκιμάσει τις αντοχές της ομάδας που πρέπει παρουσιαστεί ακόμα πιο βελτιωμένη για να έρθει η νίκη. Με νίκη αλλάζουν τα πάντα αφού η δυναμική που θα δημιουργηθεί θα είναι τέτοια που θα μας επιτρέψει να κάνουμε ένα καλό σερί νικών. Ο ΑΠΟΕΛ εξακολουθεί να βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας μαζί με την Ομόνοια. Ας μην το ξεχνάμε αυτό. Το -5 από τον Ερμή και τον Απόλλων είναι αρκετό και σήμερα είναι η καλύτερη αφορμή να μειωθεί η διαφορά. Τα οφέλη πιθανής νίκης είναι κατανοητά σε όλους όπως επίσης και τα αρνητικά της ήττας.

Ο Απόλλων έδειξε ότι διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα που έχει σαν κύριο χαρακτηριστικό την εξάρτηση στις εμπνεύσεις και εκτελεστικές ικανότητες του Σαγκόι. Για να κερδίσουμε την πιο σταθερή σε απόδοση ομάδα θα πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι και να βρούμε τις λύσεις στο ασφυκτικό πρέσιγκ που εξασκεί όταν ο αντίπαλος κρατά την μπάλα.

Οι αγωνιστικές αδυναμίες της ομάδας μας είναι γνωστές πλέον οπότε σε έναν ακόμα αγώνα πρέπει να περιορίσουμε στο ελάχιστο τα αμυντικά λάθη. Απαγορεύεται να τους στήνουμε έξω από την περιοχή του Πάρντο ενώ όποιο αμυντικό δίδυμο και αν προτιμηθεί θα πρέπει να ανταποκριθεί στις εναέριες μονομαχίες.

Το ποιος θα μπορέσει να σκοράρει είναι η άλλη ιστορία την οποία δεν μπορούμε να ξέρουμε αλλά ελπίζουμε το τέλος της να είναι ευχάριστο.

Γρίφος η εντέκαδα

Για ακόμα μια φορά δεν μπορεί να πει κανείς με σιγουριά τους έντεκα που θα επιλέξει ο Δώνης. Τα ερωτηματικά ξεκινούν από την άμυνα αφού μπορεί οι Αμορίν και Μπόρδα να είναι στην αποστολή αλλά αυτό δεν εγγυάται και την παρουσία τους στο αρχικό σχήμα. Στην περίπτωση που δεν αγωνιστούν τα δυο φυσικά σέντερ μπακ θα δούμε ακραία πράγματα όπως τους Μοράις, Ντα Σίλβα, Ηλία να καλούνται να δώσουν λύσεις και τον Σατσιά να παίρνει μετά από χρόνια θέση βασικού. Είναι για αυτό που όλοι νιώθουν πιο άνετα να αγωνιστεί τουλάχιστον ένας εκ των δυο..

Το 4-4-2 πρέπει να θεωρείται δεδομένο με τους Αλωνεύτη και έναν εκ των Σιέρινταν ή Γκονσάλβες στην επίθεση. Εννοείται ότι υπάρχουν εναλλακτικές επιλογές που σχετίζονται με συμμετοχήτ ου Μπενασούρ αλλά δεν θα σας κουράσουμε..

Το ζητούμενο για αυτούς που θα αγωνιστούν να κάνουν αυτά που θέλει ο προπονητής αφού αν τα καταφέρουν ο ΑΠΟΕΛ θα επιστρέψει θριαμβευτής από το Τσίρειο.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!