Με σοβαρότητα για τη νίκη

Ο σημερινός αγώνας εναντίον της Σαλαμίνας κρύβει παγίδες και θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και πολύ καλύτεροι από ότι στους προηγούμενους αγώνες αν θέλουμε να περάσουμε νικηφόρα από το Αμμόχωστος. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς γνωρίζει πολύ καλά τις δυσκολίες που υπάρχουν αφού βλέπει τα προβλήματα τραυματισμών να μην έχουν τελειωμό αλλά και την ομάδα να μην μπορεί να σταθεροποιήσει την απόδοση της σε επιθυμητά επίπεδα. Παρόλα αυτά ο κόσμος με αφορμή και τις προκλήσεις της ΟΥΕΦΑ είναι πιο αποφασισμένος από ποτέ να στηρίξει την ομάδα αλλά και να τη σπρώξει στις δύσκολες στιγμές.

Η Σαλαμίνα προσπαθεί με διάφορους τρόπους να φανατίσει τους παίκτες της και να παρουσιάσει τον μεταξύ μας αγώνα ως τελικό κυπέλλου, γεγονός που δείχνει ότι το παράρτημα της ομόνοιας θα κάνει ότι μπορεί.

Οι απουσίες είναι και πάλι πολλές και θα αναγκάσουν τον προπονητή να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές αφού οι Γκριτσάροφ, Μπρούσερ, Κοσόσφσκι και οι μόνιμα τραυματίες Ζεβλάκοφ και Σιγκορά δεν μπορούν να βοηθήσουν. Οι απουσίες επιβάλουν την επιστροφή του Ζόρζε στην εντεκάδα μετά από αρκετό καιρό και όλοι ελπίζουν ότι θα μπορέσει να ανταποκριθεί. Ο Κόντης ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και θα είναι στο αρχικό σχήμα ενώ σε έναν ακόμα αγώνα το ζητούμενο είναι να μπορέσουμε να απειλήσουμε αλλά και να σκοράρουμε.

Παπαθανασίου και Μιροσάβλιεβιτς θα κληθούν να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά με τον τελευταίο να εξακολουθεί να είναι πολύ μακριά από τον παίκτη που ξελάσπωνε την ομάδα στην περσινή χρονιά. Το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ένας εκ των δυο για να γεμίσουμε το κέντρο δεν μπορεί να αποκλειστεί αφού εκεί υπάρχει σαφώς περισσότερες επιλογές.

Μπρέσκα, Αλεξάνδρου και Χαραλαμπίδης είναι οι επιλογές για τις δυο θέσεις στα άκρα ενώ και υπάρχει και ο Σολωμού σε περίπτωση που ο Ιβάν κάνει την έκπληξη. Το ζητούμενο όπως πάντα είναι να λειτουργήσει σωστά ο νευραλγικός χώρος του κέντρου έτσι ώστε να κλείσουν οι διάδρομοι προς την εστία του Χιώτη αλλά και να οργανωθούμε σωστά έτσι ώστε να διασπαστεί η πολυπρόσωπη άμυνα των γηπεδούχων.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!